Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

baraga1904 08:29, 20 cze 2012

...pokazuj , pokazuj...mnie i męża skręca z ciekawości...
Mala_Mi 09:24, 20 cze 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Dziura wyjątkowa, pięknie wyrzeźbiona!
A nie znaleźliście przypadkiem czegoś ciekawego w tej dziurze?))

Znależliśmy........... podkowę

A na resztę postów odpowiem wieczorkiem, bo czasu brak...... okazuje sie, że prąd mamy na agregacie prądotwórczym......ale internet też dzięki temu mamy..... M mówi, że będzei póki nie będą przekłądać linii z kablem internetowym..... ale ja już takich zagadnień nie ogrniam...
Mala_Mi 09:26, 20 cze 2012

zbigniew_gazda napisał(a)
Ale pięknie wyrzeźbiona dziura !!! Pokazuj Aniu roboty krok po kroku w celach naukowych. Ale rybki będą miały radochę.

Zbysiu...my o oczkach nei mamy pojęcia..tyle co z netu poczytaliśmy......... może być w celach naukowych......ale by nie wyszło...jak tego sie nie robi
ell 09:58, 20 cze 2012

popcarol napisał(a)
Ale będzie oko! Z historii jego powstawania "mimo woli" się uśmiałam
Fajna złota rybka

Ta rybka to chyba nie złota , ale czerwona ................................... ze złości, że to wszystko to mimo woli.
Ależ takie jest najlepsze - zawsze coś się dzieje i nie wiadomo kiedy miesiąc minie jak zwykle u Ani mimo woli.
ell 13:52, 20 cze 2012

Pozwoliłam sobie przenieść od Irenki.

Asc napisała:"Chyba wiem....... Robi tyle ile moze i cieszy sie z tego co ma I nie histeryzuje z powodu niedociągnięć..... Ja też tak zwykle mam, ale wczoraj mnie zdołowało..... zapraszać ludzi na taki plac budowy..... chyba pod myśląprzewodnią ..tak jest teraz..a za rok zobaczycie...... bęzie że ho, ho, ho..jak tak sobie pomyslałam to i humor się poprawił..... ale faktem jest , że wczoraj dostałam w tyłek."

Anka - Ty się nie dołuj (chociaż już ogromny dół wykopaliście )
Jak się do Ciebie zjedziemy, to każdemu wręczysz łopatkę, grabki, nożyce, rękawiczki i co tam jeszcze znajdziesz - będziesz miała robotników całe stado i na dodatek miłośników prac ogrodowych. W ciągu kilku godzin będziesz miała wszystko oplewione , zasiane, przycięte i co jeszcze będziesz chciała. Organizatorem jesteś dobrym, więc z tym nie będziesz miała problemu.
Bogdzia 13:57, 20 cze 2012

Ja się nie piszę na te prace które proponuje Ell bo już i tak plastrami oklejona chodzę po pieleniu swojego ogrodu. U Ani mam zamiar tylko podziwiac.
ell 14:18, 20 cze 2012

Bogdziu - Ania napewno znajdzie dla Ciebie funkcję nadzorcy całego przesięwzięcia. Danusia będize fotkować, a Irenka przejmie rolę doboru kolorystyki i będzie git.
Martek 14:23, 20 cze 2012

No tak Anna palec ma niezły ogarnie wszystkich ))))))))))))))))))))
Wiesz Ell ja bym tak nie ryzykowała jak się każdy ze swoim gustem zabierze do pracy to dopiero będzie Meksyk )))))))))))))))))))))
Martek 14:24, 20 cze 2012

Aniu dziękuję,pozdrawiam kwiata nie zostawiam bo jakieś problemy na "łączach"
ell 14:29, 20 cze 2012

Martek napisał(a)
No tak Anna palec ma niezły ogarnie wszystkich ))))))))))))))))))))
Wiesz Ell ja bym tak nie ryzykowała jak się każdy ze swoim gustem zabierze do pracy to dopiero będzie Meksyk )))))))))))))))))))))

I Ania nam osiwieje. )))))))))))