Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

aldonaz 23:55, 18 cze 2012

Witaj Aniu, nie było mnie chwilę na forum, a u Ciebie oczko prawie gotowe - robi wrażenie! Nieźle wygladasz na dnie. Pozdrawiam
Mala_Mi 00:25, 19 cze 2012

Nieźle wygladasz na dnie. - taaaaaa czasami mam wrażenie, że jestem na dnie....ale że dobrze przy tym wyglądam..to już coś.....
Z braku pradu nie odpocznę, bo ja mam zawsze dużo roboty...... pracowac jakos sie da.... ruszam w takim razie w teren...... A teraz uciekam do spania....
Dziękuję wszystkim odwiedzajacym A podwójnie wpisujacym..na zgubę KOnstacncji......
Mala_Mi 00:38, 19 cze 2012

monteverde napisał(a)
Co tam odpoczniemy smutno nam będzie bez Ciebie, to Ty od nas odpoczniesz ojej idzie burza, grzmi i błyska się , chyba i ja zaraz kompa wyłączę

Kochana jesteś..... miło, że ktoś zatęskni za taka ilością postów..... gorzej ze mna, bo i tak nie nadążam za Wami......
Madzenka 06:31, 19 cze 2012

asc napisał(a)

Obejrzałam; powojniki super, zwłaszcza ten w przekwicie
perukowce uwielbiam, więc też mis ie twoje podobają z lawenadami zrobione super, ale jedną rzecz bym zmieniłą; wg mnie ta skarpeta pod katalpą ma za małą średnicę, powiększyłąbym i dołożyła hosty i żurawki, albo żurawki trawy

Dołoże, bo śrenica skarpety będzie aż za słupek do prądu..słupek musi zostać, bo wpinam do niego basen i lampki świąteczne.... dlatego tam dałam te wielkie hosty Orange.....a resztę dałąm te jasne..ale mam ich za mało i chyba hosty dam w dwóch rzędach..nie będę już mieszać rodzajów....
Docelowa głębokość..... (skos po prawej do poprawy..... zrobimy nowe uskoki,,,tylko oko się powiększy.. ) Nie mam prenensji do chłopaków, oczka nigdy nie robili..a i tak dobrze, że chcą mi kopac w ten upał Lekkie niedogadanie się...

Wody mi bedzie pod pachy Wieczorkiem jadę po folię.....

Powiem tylko BOSKO!!!! Myślę jakby się na ten sierpień załapać i troszkę pochlapać!!! Irenka są jeszcze wolne samoloty???
Evchen 09:23, 19 cze 2012

Aniu, no to szykuje się ogromny staw! Ze złotą rybką w środku
jotka 09:26, 19 cze 2012

A ja nie jestem pewna czy to złota rybka czy piękna lilia?
popcorn 09:27, 19 cze 2012

Ale będzie oko! Z historii jego powstawania "mimo woli" się uśmiałam
Fajna złota rybka
Milka 10:53, 19 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Obejrzałam; powojniki super, zwłaszcza ten w przekwicie
perukowce uwielbiam, więc też mis ie twoje podobają z lawenadami zrobione super, ale jedną rzecz bym zmieniłą; wg mnie ta skarpeta pod katalpą ma za małą średnicę, powiększyłąbym i dołożyła hosty i żurawki, albo żurawki trawy

Dołoże, bo śrenica skarpety będzie aż za słupek do prądu..słupek musi zostać, bo wpinam do niego basen i lampki świąteczne.... dlatego tam dałam te wielkie hosty Orange.....a resztę dałąm te jasne..ale mam ich za mało i chyba hosty dam w dwóch rzędach..nie będę już mieszać rodzajów....
Docelowa głębokość..... (skos po prawej do poprawy..... zrobimy nowe uskoki,,,tylko oko się powiększy.. ) Nie mam prenensji do chłopaków, oczka nigdy nie robili..a i tak dobrze, że chcą mi kopac w ten upał Lekkie niedogadanie się...

Wody mi bedzie pod pachy Wieczorkiem jadę po folię.....

Powiem tylko BOSKO!!!! Myślę jakby się na ten sierpień załapać i troszkę pochlapać!!! Irenka są jeszcze wolne samoloty???

są, ale pewnie inne ceny
Basia_1987 16:25, 19 cze 2012

Stawik-marzenie "zazdraszczam" może i ja kiedyś się takiego dorobieBedziecie instalować filtr?
Mala_Mi 18:06, 19 cze 2012

jotka napisał(a)
A ja nie jestem pewna czy to złota rybka czy piękna lilia?

Mam prąd , mam internet..i po całym dniu grzania sie w aucie bez klimy (muszę dobić freon)....mam dość wszystkeigo... jestem ugotowana na twardo......

Lilie mam obiecną super wielgaśną od mego Pana z bylinowego.....