Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

kasik778 19:32, 15 sie 2012

Sporo tego;D
ale patrząc na tempo twoich prac to pewnie w miesiąc się uwiniesz
reni 19:33, 15 sie 2012

Ależ lista ...spraw do załatwienia, powodzenia w realizacji
Joanka 19:36, 15 sie 2012

Aniu kochana ale zaszalałaś

Na widok metamorfozy oniemiałam z zachwytu...... jakby dwa różne ogrody
Konstancja30 19:42, 15 sie 2012

Ta alejka jest nie skończona? ... nie wpałabym na to ... zainspirowałaś mnie natomiast i już chciałam zrobić listę spraw najpilniejszych ale dzięki opatrzności w porę się opamiętałam ... pisać musiałabym dni kilka a jutro trzeba iść do pracy ...

Chłopaka w wykopanym grajdołku ja zatrzymałam i zdjęcie to uważam za kultowe ... ))) ... przy natępnej wizycie oczekuję je zobaczyć zacnie oprawione na najgłówniejszym miejscu )) ... A sama rabata powinna siem zwać "Dolina Everest" ... no lub coś koło tego ... Tabliczka na rabatę oczywiście z Everestem w roli głównej ...
romka 19:49, 15 sie 2012

katalpa/surmia zwał jak zwał moja ulubiona i sama zastanawiam się gdzie ją wsadzić

ale jak zobaczyłam te metamorfozy, to naprawdę sprawdzałam zdjęcia bo (przepraszam) ale nie wierzyłam że to ta sama działka
przepięknie
idę jeszcze raz popatrzeć
Syla 20:03, 15 sie 2012

Aniu napiszę jedynie , że jesteś niesamowita !!! Tyle w Tobie pozytywnej energii .... Ogród jest piękny, stawik cudowny .... Masz tyle pracy a wciąż wyglądasz na niezmordowaną . Podziwiam i pozdrawiam
jotka 20:50, 15 sie 2012

Aniu, ale ja naiwna jestem.... Myślałam, że tu nad morzem wieczorami nadrobię Twój wątek, a wręcz podelektuję się zdjęciami, a tu nabite stron jakby rekord Guinesa ktoś chciał pobić. 50 powiadomień to nie byle co, ale łyknęłam mam nadzieję, że niestrawności nie będzie

pozdrawiam
Celina 21:33, 15 sie 2012

anna_studio napisał(a)

To prezent..... od Danusi i Witka....... aż szkoda ich używac.... tylko do patrzenia

...mam je i też tylko patrzę......hi,hi, hi

Mam sekatorki M sie śmieje ,że niedzielne!
Metamorfozy wypasione! A co u synusia?
Martek 22:40, 15 sie 2012

Ciekawa jestem jakie dzieci dostały mi się z tych naparstnic białe czy różowe ...?
Coś miałam zapytać i zapomniałam w trakcie oglądania ...Trudno przypomnę sobie później
A wiem bo padło słowo święta ...
Ania to ty ubrałaś zwykłymi bombkami choinkę na zewnątrz ?W tym roku chyba.Wiem,ze któraś z dziewczyn i już nie wiem czy to ty ?
Mala_Mi 23:29, 15 sie 2012

Dzieki za miłe słowa..
Narzekajacym na nadmiar stronek mam pocieszenie.... robota mnie goni i chyba naprawdę przystopuje.... z forum i ogrodem...

Konstancja.... Ty jesteś l jak lek na moje wszystkie frustracje Nazwa przednia dla rabaty miśkowej..... a Aleja Konstancji Chyba lepiej brzmi niż Aleja pod klonami...

Celinko... synuś poskypował i stwierdził dziś - plaża, jutro - plaża, jutro - plaża, pojutrze - palaża i do domu... Jego nautra zanudzi się na tej plaży na amen...

Martek.. faktycznie z naparstnicami jak z dziećmi... czort wie co wyrośnie
A choinke na zewnątrz ja ubrałam w zwykłe bombki... ale takie najtańsze z najtańszych i nietłukące, by jak wiatr strąci czy pies.. nikt się nie pokaleczył A ja nie musiałam odkurzać trawnika