Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ania i róże i cała reszta :)

Ania i róże i cała reszta :)

Bea 13:40, 03 paź 2012

AniaDS napisał(a)

Aniu czy masz u siebie róże Sweet Memories, Bordure Nacree.

A nie mam, o ile o Sweet M. coś tam słyszałam, to o tej drugiej chyba nic. Wiem kto ją ma w ofercie , bo mam z tego źródła Bordure Camaïeu. Ale i o tej róży na razie nie mam zdania, nie spisuje mi się.

Zamówiłam obie pewnie u "tego sprzedawcy ".

Zobaczymy jak z nimi będzie
Urszulla 16:40, 03 paź 2012

Miło za Twoje odwiedzinki u mnie. Zachwycające róże u Ciebie i kaktus też kwitnie- trochę późno, a u mnie w tym roku w ogóle nie kwitł latem (miał 1 pączka, którego zjadły mszyce), a teraz w domu wypuścił znów 1 pączka. W zeszłym roku był obsypany kwiatami ale stał na parapecie trochę osłonięty od wiatru. W tym roku w ogrodzie mu nie służył chyba klimat
vita 16:47, 03 paź 2012

AniaDS napisał(a)
Dawidek miał dzisiaj jechac na wycieczkę, ale ta pogoda pokrzyżowała wszystkim plany. U was też tak brzydko?

Na poprawę nastroju wrzucam małe co nieco, to już pewnie ostatnie takie zdjęcia

W Lublinie pogoda też pokrzyżowała plany wycieczkowe, brzydko i mokro. Ale dla ogrodu dobrze i jeszcze przydałoby się. Mój nastrój po obejrzeniu róż poprawiony, czego i Tobie życzę.
viva 16:51, 03 paź 2012

Aniu, zaglądam do Ciebie i cieszą mnie Twoje różyczki i chciałabym wiedzieć co jest co jak nie podpiszesz i też nie chcę wiedzieć,..... bo przecież nie mogę w nieskończoność kupować róż, kiedyś trzeba powiedzieć sobie dość..... przyszedł na mnie ten czas ,.... chyba ?
betysia 17:12, 03 paź 2012

Anus...ciesze sie,ze juz jestes i mozemy cieszyc oczy twoimi pieknosciami...... to zawsze uczta dla rozomaniakow....
dziekuje za odwiedzinki u mnie i za wszelkie informacje, odnosnie Artemiski jak i pozostalych dam....
Pozdrawiam bardzoooooooooo serdecznie i zostawiam same ....
mira 17:32, 03 paź 2012

Aniu u mnie też wyginęły narcyze i na wiosnę nie wiem dlaczeo ich nie było

a mam pytanie - kupilam w tym roku Reine de Violet i ładnie zakwitła niziutko, potem zaczęła wypuszczać łodygi nowe, i teraz mam takie wysokie z ciemnymi listkami ale kwiatów nie widać - nie wiem czy zdziczała czy coś nie tak, może coś Ci przychodzi do głowy co to
ja poczekam do przyszłego roku i będę obserwować - może znormalnieje !

pozdrawiam
AniaDS 19:46, 03 paź 2012

Lena napisał(a)
Aniu piękne róże -równie udane zdjęcia

Dziękuję Lenuś
AniaDS 19:47, 03 paź 2012

reni napisał(a)
Cudne... u mnie dzisiaj słonko grzeje, pozdrawiam

Porywam trochę, może jutro przyjdzie do mnie
AniaDS 19:49, 03 paź 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Aniu, piękne ale dla mnie nieznane. Nazywaj je proszę, niech moje oczy i uszy się oswoją z tak pięknymi obiektami.
Aniu, ja będę miała 'Gipsy Boy' (min. oczywiście), w sobotę wielkie sadzenie.

Poprawię się, obiecuję .
Gipsy Boy to udany zakup , trzymam kciuki za sobotnią pogodę.
AniaDS 19:51, 03 paź 2012

popcarol napisał(a)
Piekne te rozyczki, Aniu! Dzieki za info nt Mozarta. Mam nadzieje dobrze przezimuje Widze szyszki na jednym ze zdjec w tle - tez lubie nimi sciolkowac
pozdrawiam!

Powinien przezimowac bez problemu.
Szyszki zastępują powoli korę, która za szybko mi się ulatnia z rabat .