Chociaż tu kilka ujęć z Ewy ogrodu zobaczyłam.Niestety okazało się że wsadzili mi spotkanie nie do przełożenia, bo z całą gmina .. a informację dostałam dzień przed .. i weź coś zaplanuj..
Twego ogrodu nie chwalę, bo wiesz, że mi się zawsze podobał .. mało zaglądam, ale jak już to długo tu buszuję.. bo sa wątki gdzie i obrazki i słowo opisane jest miłe .. to są te wartościowe wątki..
Zawsze mówię, że trawnik w ogrodzie daje tło tak jak i krajobraz w tle. Chociażby najpiękniej, to jak widzimy za roślinami rozwalające się rudery to już wszytko traci urok.. tak samo brak trawnik. Fajne są łąki kwietne, ale to do duzych ogrodów.. lub na część "Łąkowa" natomiast kwietne rabaty muszą mieć oprawę, tak jak obraz ma ramy, tak rabaty maja ramy z zielonego trawnika ,czy z ładnych ścieżek. Bo nie koniecznie musi być trawa.. Ale to mój gust, a o gustach nie dyskutujemy

Każdy niech robi tak jak mu pasuje i się podoba..
Acha, niebieski floks zachowuje sie tak samo jak u Ciebie.. muszę go wogle przesadzić na słoneczna rabatę, tylko takiej jeszcze nie mam .
I jeżówki rdzą malowane masz cudniaste
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.