Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Mala_Mi 21:34, 21 wrz 2012

Kochane jesteście........

Konstancja30 21:34, 21 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
Przelaciałam, jak odrzutowiec, ale wiem, że do Ani na krokusy, do Madżenki na 100o tulipanów, przed nartami obie do mnie, a potem wspólnie do Pszczółki, ot jaki skrót zrobiłam

zdjęcia subtelne, zachwycają szczegóły

nic dodać ... nic ująć ...

zdjęcia robione tam gdzie pejzaż Ci się spodobał ... i gdzie łąka wspomnienia obudziła ...
Konstancja30 21:36, 21 wrz 2012

asc napisał(a)
Kochane jesteście........

nio ... kochane są ... i Ania też ... żeby była jasność ...
Konstancja30 21:44, 21 wrz 2012

a teraz kilka zdjęć jakie zrobiłam po pracy ... i pomimo tych sakramencko zimnych 2 stopni rankiem i tej ostrości już lekko wyczuwalnej w powietrzu na rabacie szaleństwo lata ... różyczki mają mnóstwo paków ... nie wiem nawozić nawozem do róż jeszcze czy zostawić naturze? ... ostróżka najwyraźniej zgłupiała po przesadzeniu ... werbena zachwyca ... a miskant i ten pióropusz w fioletach to mnie poraził !!! ... nie znałam tej trawki od tej strony ... podobało mi się że taka zwiewna i wysoka a tu masz ... jeszcze pióropusz !!!

Konstancja30 21:46, 21 wrz 2012

i limka ... perfekcja tych drobnych kfiatuszków nigdy mnie nie przestanie dziwić ... a te niby rumianki ... złocień ... nie wiem ale szaleją ...

Madzenka 22:12, 21 wrz 2012

Iza nawozu do róż już nie możesz sypać. Tylko jesienny aby rośliny zdrewniały i nie wymarzły zimą - teraz szczegolnie potrzebują potasu i magnezu. To prawie jak my jesienią

A zdjęcia zachwycające Moje różyczki tez dają czadu. Nawet austinka powżnie wzięła się w garść i zakwita kilka pąków naraz
Konstancja30 22:15, 21 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Iza nawozu do róż już nie możesz sypać. Tylko jesienny aby rośliny zdrewniały i nie wymarzły zimą - teraz szczegolnie potrzebują potasu i magnezu. To prawie jak my jesienią

A zdjęcia zachwycające Moje różyczki tez dają czadu. Nawet austinka powżnie wzięła się w garść i zakwita kilka pąków naraz

austince to ja się nie dziwię ... taka dama a tu ktoś jej banicją groził ... to jak miała tyły obstawiać to z nerwancji gotowa i zimą kfitnąc ...

jesienny nawóz ... dopisałam do listy ... jednak to wyjątkowo szczęśliwa okoliczność, że ja te buty na jesień już mam
Evchen 22:41, 21 wrz 2012

Konstancja30 napisał(a)

Bella Iza ... zimno jak diabli.. ale ognisko u Pszczółki ogrzewajace... a kiedy Ty tam jedziesz?...

Pszczelarnia napisał(a)
Wyjaśniam:

Evchen - widzimy się na deskach - Ty też. I Anula!
Wszyscy lubiący ruch, galimatias, prawie dograne spotkania mile widziani.

Babskie lato i skróty ogrodowiska mile widziane.

i wszystko jasne ... jakby powiedział klasyk ...

Wszystkie elementy pasują do mnie jak ULał ... już ja widzę jak szuszuuujemy na tych deskach... do piwniczki Pszczółki szuuuu szuuuu....
Milka 07:39, 22 wrz 2012

bożesz, jaki ogród, nostalgicznie, romantycznie u bujnie, no jestem zachwycona

a u mnie kapiel czekoladowa i masaż czekoladowy przed nartami, tak i mam pomysł na was
Madzenka 08:12, 22 wrz 2012

Ja się też piszę się na tę czekoladę, koniecznie ale po szuuuu szuuuuu nie przed