Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Mala_Mi 22:07, 03 gru 2012

OOOOOOO.. udało się na chwilę odzyskać Izę
Pszczelarnia 22:20, 03 gru 2012

Izabello-Konstancjo, absolutnie nie możesz milczeć dłużej. Bo ja odczuwam wtedy dyskomfort.
Mala_Mi 22:47, 03 gru 2012

Ja też I nie ma kto zrobić streszczenia
Martek 00:07, 04 gru 2012

No tak ...
Madzenka 06:19, 04 gru 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Izabello-Konstancjo, absolutnie nie możesz milczeć dłużej. Bo ja odczuwam wtedy dyskomfort.

Straszny dyskomfort!
Konstancja30 18:41, 04 gru 2012

dziń dybry

chciałam tylko odmeldować, że jestem ... regularnie czytam i wiem wszyściutko ... nie przeoczyłam nawet kilkunastosekundowej chandry Madżenki w jeden taki jeszcze jesienny dzień ... wiem, że w soplach co któryś strzelił fuszerkę i jestem przekonana, że eM problem zlokalizuje i sople nam zaświecą na Alleluja jak nalezy ...

... byłam na miejscu gdy u Pszczółki "poszły" zdjęcia absolutnie okiełznaej przestrzeni ogrodowej ... widziałam "jardin" na ścianie i czekam na dekoracje świąteczne i na makowce oczywiście ... posliniłam się przy łóżku makaronu bo taki makaron domowy to marzenie z górnej półki ... sama próbowałam ... próbowałam i po całej niedzieli pod znakiem mąki i wałka ... sterroryzowanej piesie żebym ja w placku nie miała kłaków ... siebie w płaszczyku z przyszłego niedoszłego makaronu wiem już, że ten rodzaj ciepła domowego ogniska w moim wydaniu nie wychodzi ... no nie można być idealnym ))) ... za to można kreatywnie (kocham to nadużywane od lat kilku słowo ) ... zdobyłam u sąsiadki co piec kaflowy ma jeszcze fajerkę ... tę ostatnią ... ułożyłam na palniku współczesnego barachła ... na to placek z przyszłego niedoszłego makaronu i .... dzieciństwo w gębie, że się tak wyrażę ...

o Ani asc i jej zupełnym braku miłości do bliźniego nie wiem co powiedzieć ... no fiesz Anek żeby Kazka na wiatr i mróz wyganiać ... jestem oburzona ... i zachwycona tym z czem Kazek wrócił ... Kazek za taką "moją" alejkę bigos musi być )))) ... ja nie wyganiałam teraz Adamo po orzeszki ... żeby nie było ... sam poszedł ...

cdn
ka1sia 18:49, 04 gru 2012

Dzisiaj w pracy wspominalysmy właśnie takie placki z fajerki mniam, masz rację, Izo, dzieciństwo w gębie Ciekawe czy w piekarniku też można? Ale to nie będzie to samo Pozdrawiam spod Kielc
Konstancja30 19:12, 04 gru 2012

za to Ania co w kulki leci to dopiero ma dobre serduszko ... nawet pochruście w szaliczki ubrała ... i zebrałe we trzy ... fakt takich dwóch jak jej trzy nie ma ani jednego ... nawet nie próbuję z sobą walczyć i pomysł zGAPię ... ... no bo jak nie jak tak ... i chyba jak Anula upcham bombki do jakiegoś kosza ...

gdybym latem zastanawiała się co na forum ogrodniczym się robi zimą to mam odpowiedź ... święta się robi ... warsztaty u Danusi i morze pomysłów ... banan na twarzy jak się patrzy na to jak ludzie wespół zespół razem bałaganią ... jak wszyscy plus "miliony" przed ekranem mają frajdę ... ja się zaraziłam i zdopingowana wycięłam zawieszki ... teraz tylko decoupage trochę i voila ...

a nasze kochane "voila" znad Loary zaganiane ... no to ja tulisiam i na ozdoby betysiowe czekam ... ...

Irenka ... no z Irenką to mam problem ... bo patrzę i widzę jak wesoło bryka sobie po Broniszach i z Danusię śniadankuje ... deserek u Anuli pochłaniając ... potem ja patrzę i nie wiem o so chodzi i czemu Irenka kogutka nie karmi ??? ... nawiasem mówiąc po namierzeniu rzeczonego kogutka stwierdzam, że karmi bo wypasiony ten kogutek ... i na koniec końców zgłupiałam stopę męską obutą ujrzawszy bez skarpetki ... podobno mienie ruchome należy w te skarpetki upychać ... skarpetki z całego domu zgromadziłam ... małża wysłałam na polowanie mienia ruchomego bo na koncie to nie ma ))) niestety ))) ... i jak dziewczyny wczoraj mam dysonans bo nie wiem czy skarpet za dużo czy ruchomości za mało )))...

kogutek mi przypomniał, że Madżenki krasnal ciągle jeszcze gdzieś zamiast na podwrocławskiej ziemi ... kolejna Ania coś tam podrzuciła ... czekamy ... no czekamy ... jedni na krasnala ... inni na małża co wróci z polowania ...

oszronione ogrody czarują jak kolory latem ... slicznie na ogrodowisku jak zawsze

buziam
Konstancja30 19:16, 04 gru 2012

ka1sia napisał(a)
Dzisiaj w pracy wspominalysmy właśnie takie placki z fajerki mniam, masz rację, Izo, dzieciństwo w gębie Ciekawe czy w piekarniku też można? Ale to nie będzie to samo Pozdrawiam spod Kielc

Kasiu pozdrawiam ... widziałam obrazki z "twojegopięknegopodkielcami" ... no Joaskę trzeba zawołać i czekoladę razem popełnić .... co się mają wrocławianki tylko bawić ... pozdrawiamy grupę wrocławską i silną grupę komorowską
Sebek 19:36, 04 gru 2012

Kocham te skróty