Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 22:05, 23 sty 2016

ren133 napisał(a)

Ooo to jesteśmy ten sam dobry rocznik ... i już kiepsko mi wyobrazić sobie siebie w ciąży

Simply the best
Jeszcze niedawno miałam taki balon na brzuchu, że faktycznie wyglądałam na 5 m-c Trochę mi zeszło przez ostatni aktywny i stresujący dosyć miesiąc, ale zaczęłam regularnie pływać, ćwiczyć i nawet biegać. Oczywiście obowiązkowo spacer wieczorny z psem.

Jednak nie stosuję obecnie diety wyłącznie z tego powodu, że chcę tylko schudnąć, a z powodów zdrowotnych. Nie będę tutaj pisać epikryzy, ale życie mnie w końcu kopnęło w tyłek, żebym wzięła się za swoje zdrowie

Jak kogoś lekarz nastraszy, to ma najlepszą motywację na świecie
22:06, 23 sty 2016
Enya73 napisał(a)

Byłoby idealnie Ale znasz 16 latka, który będzie wsuwał dania wegańskie? I tak jest postęp, że zaczął jadać zupy i warzywa Ja czasem przemycam do kotletów mielonych cieciorkę,jeszcze się nie pokapowali

Mąż jest za Jemu na pewno to też dobrze zrobi

Tak więc trzymaj kciuki

nastolatek nauczy się ..zrozumie ...to tylko kwestia czasu...i napewno mu nie zaszkodzi
Enya73 22:09, 23 sty 2016

Justyna, ja też kiedyś nienawidziłam szpinaku, a teraz zjem pod każdą postacią. Na pewno życie ich nauczy. Wszystko zależy od ich świadomości. Ale tłukę im do głowy codziennie, co jest zdrowe, a co nie. Na razie nie trafia.
Nic na siłę. Powoli , mozolnie, może dojdziemy do jakiegoś kompromisu
Enya73 22:12, 23 sty 2016

eee_taam napisał(a)

nie potrzebnie poruszyłam trochę kontrowersyjny temat

Ja się tym nie emocjonuję, ale jest wiele osób, które mogą mieć odmienne zdanie, więc lepiej zakończyć temat optymistycznym akcentem Cieszmy się każdym dniem I wyciśnijmy z niego wszystkie soki
22:24, 23 sty 2016
Enya73 napisał(a)

Ja się tym nie emocjonuję, ale jest wiele osób, które mogą mieć odmienne zdanie, więc lepiej zakończyć temat optymistycznym akcentem Cieszmy się każdym dniem I wyciśnijmy z niego wszystkie soki

ren133 22:29, 23 sty 2016

Enya73 napisał(a)

Simply the best
Jeszcze niedawno miałam taki balon na brzuchu, że faktycznie wyglądałam na 5 m-c Trochę mi zeszło przez ostatni aktywny i stresujący dosyć miesiąc, ale zaczęłam regularnie pływać, ćwiczyć i nawet biegać. Oczywiście obowiązkowo spacer wieczorny z psem.

Jednak nie stosuję obecnie diety wyłącznie z tego powodu, że chcę tylko schudnąć, a z powodów zdrowotnych. Nie będę tutaj pisać epikryzy, ale życie mnie w końcu kopnęło w tyłek, żebym wzięła się za swoje zdrowie

Jak kogoś lekarz nastraszy, to ma najlepszą motywację na świecie

Aaa jeśli chodzi o dietę to ja jestem strasznym łasuchem i nie umiem żyć bez słodyczy ... nie wyobrażam sobie nie zjeść choć ciasteczka do kawy ... a wypijam co najmniej trzy dziennie Na razie mam problem z kręgosłupem więc słodyczy nie muszę się wyrzekać ... ale rozumiem Cię i ... podziwiam, że masz taką silną wolę
Enya73 22:32, 23 sty 2016

Najbardziej będzie mi brakowało właśnie kawy, bez słodyczy mogę się obejść, bez kawy , zwłaszcza rano, jest ciężko. Ale wytrwałam już tydzień , zamiast tego piję herbatkę z czystka
ren133 22:37, 23 sty 2016

Enya73 napisał(a)
Najbardziej będzie mi brakowało właśnie kawy, bez słodyczy mogę się obejść, bez kawy , zwłaszcza rano, jest ciężko. Ale wytrwałam już tydzień , zamiast tego piję herbatkę z czystka

Naprawdę można się oduczyć pić kawy?
Tylko będąc w ciązy i podczas karmienia nie piłam Ale to wiadomo każda kobieta dla dobra swojego dziecka zrobi wszystko

PS Nie znałam tej herbaty (musiałam sobie wygooglować) ja piję zieloną
nawigatorka 23:58, 23 sty 2016

Tez ostatnio jem inaczej,cwicze,moj M biega po 10km dziennie i jak sie okazuje da sie.oby motywacji i syly wystarczylo.zycze Wam i nam
AnnaCh 01:17, 24 sty 2016

No ja bez kawy też bym nie mogła, ale rozumiem i do wszystkiego człowiek może się przyzwyczaić.
Herbatkę z czystka kiedyś kupiłam, ale nie za bardzo mi smakowała. Pasztet wygląda bardzo apetycznie, latem robiłam z cukinii i był hitem u nas w domu, M ciągle się dziwił, że nie ma w nim mięsa