Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 21:12, 23 sty 2016

Ja tylko pragnę przypomnieć, że pisałam o sobie. Oboje jesteśmy już dojrzałymi ludźmi, mamy dorosłe dzieci i nie wyobrażam sobie osobiście macierzyństwa w naszej konkretnie sytuacji. Ale nie oceniam innych za taki wybór. Różne są losy ludzi. Niech każdy kieruje się swoją drogą.
Celine uwielbiam i strasznie jej współczuję.
Pozdrawiam
Enya73 21:14, 23 sty 2016

AlKa napisał(a)
Ciekawa jestem smaku pasztetu, kiedyś jadłam u znajomej warzywny z cukinii i jakoś mnie nie przekonał.

Bardzo ciekawy smak, wielopoziomowy. Cudownie pachnie orientalnymi przyprawami.
Kuba 21:18, 23 sty 2016

Enya73 napisał(a)
Właśnie siedzę i szukam przepisów na lekkostrawną dietę. Mężowi też wyjdzie na zdrowie. Martwi mnie tylko to, że na osobne gotowanie dla nas i dla dzieci trzeba mieć czas, a ja tego czasu nie mam. Wracam po 17 do domu. Trzeba się będzie przeorganizować.

A nie mogą się wszyscy domownicy przestawić na waszą dietę, przecież to tylko wyjdzie dzieciom na zdrowie, a Tobie lżej. Z doświadczenia wiem, że jakakolwiek dieta tylko wtedy ma szansę powodzenia jeśli stosują ją wszyscy domownicy
kibicuję i pozdrawiam
nicol21 21:20, 23 sty 2016

smakowicie ten pasztet wygląda!Ogród zimową porą też super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
AlKa 21:20, 23 sty 2016

Enya73 napisał(a)

Bardzo ciekawy smak, wielopoziomowy. Cudownie pachnie orientalnymi przyprawami.

To chyba właśnie kwestia przypraw. Odkąd mam swoje zioła, zaczynam doceniać ich wartość. Latem świeże a teraz suszone, to jest aromat nie to co z torebki.
ren133 21:35, 23 sty 2016

Enya73 napisał(a)
Jasne, teoretycznie Ja 43, W 49 - świetny wiek na takie pomysły Prędzej dziadkami zostaniemy, chociaż póki co nawet nie ma kandydata na zięcia

Ooo to jesteśmy ten sam dobry rocznik ... i już kiepsko mi wyobrazić sobie siebie w ciąży
Enya73 21:57, 23 sty 2016

Kuba napisał(a)

A nie mogą się wszyscy domownicy przestawić na waszą dietę, przecież to tylko wyjdzie dzieciom na zdrowie, a Tobie lżej. Z doświadczenia wiem, że jakakolwiek dieta tylko wtedy ma szansę powodzenia jeśli stosują ją wszyscy domownicy
kibicuję i pozdrawiam

Byłoby idealnie Ale znasz 16 latka, który będzie wsuwał dania wegańskie? I tak jest postęp, że zaczął jadać zupy i warzywa Ja czasem przemycam do kotletów mielonych cieciorkę,jeszcze się nie pokapowali

Mąż jest za Jemu na pewno to też dobrze zrobi

Tak więc trzymaj kciuki
Enya73 21:58, 23 sty 2016

nicol21 napisał(a)
smakowicie ten pasztet wygląda!Ogród zimową porą też super!

Jestem pozytywnie zaskoczona jego smakiem. Jednak wciąż niewiele wiem o gotowaniu, ciągle coś nowego odkrywam, ale to jest strasznie intrygujące
Enya73 22:00, 23 sty 2016

AlKa napisał(a)

To chyba właśnie kwestia przypraw. Odkąd mam swoje zioła, zaczynam doceniać ich wartość. Latem świeże a teraz suszone, to jest aromat nie to co z torebki.

Jak czytam o koncernie Monsanto, to mam ochotę kupić kawał pola i sama produkować żywność. Ale wszystkiego się niestety nie da.

Jednak z ziołami suszonymi to super pomysł. Ja z kolei mrożę w kostkach lodu
22:04, 23 sty 2016
Enya73 napisał(a)
Ja tylko pragnę przypomnieć, że pisałam o sobie. Oboje jesteśmy już dojrzałymi ludźmi, mamy dorosłe dzieci i nie wyobrażam sobie osobiście macierzyństwa w naszej konkretnie sytuacji. Ale nie oceniam innych za taki wybór. Różne są losy ludzi. Niech każdy kieruje się swoją drogą.
Celine uwielbiam i strasznie jej współczuję.
Pozdrawiam

nie potrzebnie poruszyłam trochę kontrowersyjny temat
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies