Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

JustynaRz 16:29, 11 cze 2013

Witam wszystkich !!!!
I serdecznie pozdrawiam.
Na to wspaniale forum trafilam juz dawno, potem o nim zapomnialam, i dzis - szukajac tematu dotyczacego roslin na ziemie piaszczyste i sloneczne - znow trafilam na WAS.
Przy okazji poczytalam inne tematy i wkoncu postanowailam sie zapisac i przywitac ze wszystkimi .

Pochodze z Krakowa, aktualnie mieszkam w Warszawie-Wesolej (z racji pracy), ale do Krakowa kiedyś wroce. Zostali tam rodzice i siostra, dom i duża dzialka, na ktorej bedzie co robić.
Dzialka jest podzielona na czesc sadownicza i tutaj wszyscy sie skupiaja. Czesc ktora powinna byc ozdobna - jest raczej zaniedbana, tak wiec zamierzam duzo sie nauczyc czytajac Wasze posty i ogladajac zdjęcia .
Zamierzam tez kieeeedys w sadzie zgromadzic stare polskie odmiany naszych rodzimych drzew.

Tak wiec plany są, ale poki co trzeba poczekac

Pozdrawiam wszystkich raz jeszcze;
Jusia - Justyna Rz.
gosia_ 21:08, 11 cze 2013

Dzień dobry
Trafiłam na Waszą stronę dzięki programowi telewizyjnemu (Maja w ogrodzie).
Spodobała mi się: piękne ogrody, dużo fachowych porad.,ciekawe artykuły.
Od trzech lat mieszkam w nowo wybudownym domu i pracuję nad ogrodem.
Staram się go stworzyć wspólnie z rodziną, już coś jest, porobię zdjęcia i pokażę.
Pracę w ogrodzie bardzo lubię, jest dla mnie relaksem.
Mieszkam w pięknejj mazurskiej wsi.
Gonia 21:41, 11 cze 2013

Witam! Jestem nowicjuszką, przyszłam się przywitać. Całkiem przypadkowo trafiłam do ogrodowiska i jestem zauroczona ogrodami forumowiczów. Mój ogród raczkuje, ciagle kopię, ryje i zmieniam, tak jest od jesieni 2012r. Jestem z dolnośląskiego.
Krzysiek1973 11:15, 13 cze 2013

Witam! To mój pierwszy wpis na tym forum. Trafiłem tu przez google szukając różnych informacji związanych z ogrodnictwem. Od 3 lat próbujemy razem z żoną ogarnąć duże podwórko i cześci zielone naszej posesji. Ze wszystkim raczkujemy, mam nadzieję że nam coś doradzicie, podpowiecie. Bardzo liczę na Waszą pomoc.
myszeczka 12:26, 14 cze 2013

Witam wszystkich,

Jestem ogrodniczką amatorem na forum będę starała się podzielić swoimi doświadczeniami, oraz będę szukala porad i inspiracji w pielęgnacji swojego ogródka.

Pozdrawiam i do usłyszenia
TMK 07:36, 20 cze 2013

Witam,

Jak cześć z Was, trafiłem tutaj troszkę przypadkowo szukając pomysłów na ogród. Mam działkę kawałek za Wrocławiem, na razie głównie trawa i iglaki. Powoli i własnymi siłami chciałbym zrobić z obecnego ogrodu coś fajnego i oryginalnego, zobaczymy czy się uda
Wczoraj w sklepiku zamówiłem nóż do darni Joseph Bentley'a i czekam na dostawę

Serdecznie pozdrawiam, TMK
bronek 13:59, 21 cze 2013

Witam wszystkich. Jeszcze się nie przywyitałem, a wypadałoby. Jestem Bronisław i moim hobby jest zajmowanie się swoim ogrodem.
madziula23 07:49, 22 cze 2013

Witam tak wielu uprzejmych ludzi
do forum dolaczylam od dawna bo 24 kwietnia i sledze je non stop, jestem amatorka a tu jest wielu po fachu
Jestem bardzo uradowana moc byc w waszym gronie
Ale moja przygoda z wami zaczela sie na dobre dopiero wczoraj, gdyz zalozylam swoj watek, poniewaz licze na wasza pomoc
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3451-odnowa-dla-ogrodu-prosi-pomocy
Zauwazylam ze macie tu obszerna wiedze, wiele ciekawych pomyslow i inspiracji bardzo pomocnych przy tworzeniu ogrodu
Jestem Wami zafascynowana, nigdy nie spotkalam sie z tak przyjaznym forum

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i caluje
rumiankowa 17:29, 25 cze 2013

Witam wszystkich serdecznie
jestem z Krakowa, mieszczuch, który lada chwila ucieknie pod miasto.
Do zagospodarowania mam działkę wokół domu a ponieważ jestem totalnym laikiem w tym temacie, podczytuję forum i szukam dobrych rad

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
ewa_c 23:24, 25 cze 2013

Witam Wszystkich!
Mam na imię Ewa, mieszkam w Warszawie na Zielonym Ursynowie. Na Ogrodowisku jestem od kwietnia. To właśnie tu znalazłam Anię Monteverde, która podzieliła się ze mną kłączem dalii Bishop of Landaff. Aniu jeszcze raz wielkie dzięki. Obecnie próbuję zaaranżować od nowa swój przydomowy ogródek, a Ogrodowisko dostarcza mi wiele inspiracji, buszuję więc po nim jak zając w kapuście. Wielkie ukłony dla Pani Danusi za stworzenie tego portalu. Dziękuję za to czego już się dzięki Wam dowiedziałam, jeśli pozwolicie zostanę tu na dłużej.
Pozdrawiam Ewa