Witam Ulcia serdecznie widzę, że walczysz jak taran i super ci to idzie i pomocników przeslicznych masz co nie miara super będę do ciebie zaglądać jak pozwolisz kwiatek na powitanie dziurawiec kielichowy mój nowy nabytek może tobie też się spodoba paaaaaa eda
Po dzisiejszym spotkaniu: Danusiu-runianka w ziemii Basiu-orliki i astry na razie w doniczkach, ale już mam pomysła jak zagospodaruję Sebciu- dziękuję za werbenę i obiecuję Ci przywieżć do Alinki kijki bambusowe żebyś miał w zapasie
A ja cd. mojej rabaty uskuteczniałam
mała pomoc wpadła na 5 minut, a potem wybrała jednak komputer
Urszulko zdjęcia przy pracy super Pomocnik rwie sie do kopaczki Bardzo się cieszę, że mogłam Cie poznac Bardzo miło mi się z Tobą gawędziło i szkoda, że tak krótko. Co do roslinek to przy następnej okazji zrobie liste co moge Ci wytargac z mojego ogrodu bo u Ciebie jeszcze jest miejsce a kolorystyke już znam O hostach będe pamiętac dla Ciebie Żuraweczke jak posadze to zrobie zdjecie Pozdrawiam
Ula samopoczucie dobre,nawet się nie spodziewałam że ty nas tak szybko wyprowadzisz na prostą drogę,Dalej to już Ela prowadziła i dojechałyśmy szybko do centrum katowic a tam to już nasze strony
A ty co darń usuwasz żeby zrobić nową rabate? masz się czym rządzisz ja to myślałam dziś gdzie to posadzić narazie stoi wszystko w garażu,Mjeszcze nie widziałmoże się nie załamie
Ha, ha....
to był najdłuższy skrót jaki mogłam wybrać
zwiedziłyście obrzeża Bielska do woli
Roślinki wsadzisz do ziemi, M. nawet się nie zorientuje
Ja teraz działam ostro z rabatą, bo czas leci
a ziemia jeszcze nie przygotowana i roślin brak
chyba zamówię telefonicznie
bo jak wchodzę do szkółki to kupuję wszystko tylko nie to co mam kupić