Ula ,widzę że Powera dostałaś ,fajnie Ci idzie ,cały czas do przodu .Jak przeczytałam cenę za Jarzmianki 25 zł ,to mi szczenna opadła ,u mnie w dużej doniczce 10-12 zł ,a w P9 4 zł ,więc wsiadaj w auto i do Kraka .pozdrawiam
Różanka renesansowa bardzo ładnie się prezentuje A jednak wprowadzasz kolor? Bo liatre posadziłas? Ale piękna ta jeżówka biała i cleome w tym ogrodze dwie ulice dalejWerbena Ci zakwitnie zobaczysz jak ona teraz szybko urośnie, u mnie wszystkie wymarzły chyba za wcześnie je wysadziłam a wczoraj zauważyłam, że jednak jedna też przeżyła U nas teraz niezla wichura jest echh wczoraj wysprzątałam ogród.A chcesz jarzmianke? Mam dużo nasion biała i taka ciemna Pozdrawiam
Tak, ta zakwitnie ale ja miałam na myśli że się rozsieje i za rok będzie jej dużowtedy będzie szałowoniektórzy już nie tęsknią za takim szałem ale ja tak pod warunkiem że to fiolet
W tym roku, jak już pisałam gdzieś wcześniej, mam trochę lepsze zdrowie i przede wszystkim dobre temp latem. Od 25st. ciężko coś zdziałać więc wtedy jest postój przymusowy. W tym roku mało postojów, więc nadrabiam ostatnie 2 lata.
Zostało mi obsadzenie pod jabłonką, bo roślinki mam ale czekam na chłód i deszcz.
I próbuję przekopać lewą stronę mojej letniej rabaty i trochę ją ulepszyć, nawet dobrze mi idzie
Tak Danusiu, chcę dodać fioletu w różnych odcieniach. Jeszcze ciemne bordo za mną chodzi ale nie wiem czy się to zgra?
zostaw dla mnie nasionka, rozsypałabym w październiku na rabaciea Tobie dam nasiona białej cleome może się spotkamy na jesień w Goczałkowicach lub gdzieś Będzie dziś w nocy padać, niech trochę podleje rośliny i dobrze że się ochłodziło. Dziś zdychałam od południa