Mala_Mi
20:54, 01 mar 2013

Kocimiętka i jeżówka ....... chyba nie halo.... no chyba, że biała jeżówka.. i kocimiętka na brzeg, a jeżówki na drugi plan....... W mojej kocimiętce nie leża koty... chociaż łażą france od sąsiadów.... polują na ptaki.. a mój pies pupa wołowa nawet ich nie goni... I jak się już wylegują to szybciej na parapetach 
Ale poprzednią kocimiętkę lubiały.. widocznie nie każda im pasuje
I do wierzby hakuro trudno coś dopasować.... pasuje mieć do niej dostęp, bo jak się jej nie przytnie kilka razy w roku to jest brzydka. Kochają ją mszyce, liście słonko przypalało.. i wyrzuciłam w cholerkę.. posadziłam w to miejsce hortensje

Ale poprzednią kocimiętkę lubiały.. widocznie nie każda im pasuje

I do wierzby hakuro trudno coś dopasować.... pasuje mieć do niej dostęp, bo jak się jej nie przytnie kilka razy w roku to jest brzydka. Kochają ją mszyce, liście słonko przypalało.. i wyrzuciłam w cholerkę.. posadziłam w to miejsce hortensje