Oj jaka szkoda, że nie podeszłaś Się przywitać, te nagrania to z Twojego ogrodu powinni zrobićTrzeba było zaprosićMajka fajna Jest nie gryzie
wypytaj sąsiadkę kiedy jeszcze będą, bo przyjeżdżają nagrywać kilka razy Warto by Twój ogród pokazali bo cudny , wyjątkowy i tyle rarytasów, ale by był odcinek
Vito, sama nie wiem, jak dziś trafiłam na Twój wątek, ale trafiłam i od tej chwili nic już poza nim nie istniało aż do strony 289 Nazachwycałam się, notatek powstał stosik, ogród bardzo intrygujący i pełen smaczków, nasączony Twoim pięknem, marzeniami, pracą, pasją i radością życia. La vita è bella Piękny wątek, a Maja widzę, że jeszcze trochę błądzi...
Róże trochę podmarzły ale większy pogrom ja zrobiłam jesienią tnąc te wielkie do zera, wkurzały mnie no i musiałam wepchać je w podpory.
Co tam przyszły rok, o nim zimą podumamy o ile pamiętam to była mowa o tym roku, więc jak? U mnie rarytasów brak, ogród jakich wiele ale ja jestem, czy to zły argument
Narobiłaś mi smaka na tą kapustę i rabarbar. Mój w tym roku bardzo ładnie zakwitł
Obuwiki przecudnej urody. Bogatą kolekcję zgromadziłaś i widać, że świetnie się u Ciebie czują.
Dokładnie tak samo uważam. Masz taki oryginalny i piękny ogród, grzechem jest, żeby nie widzieli go wszyscy ogrodowo zakręceni. Musze wypróbować z tym bieleniem warzyw. Storczyki obłędne.
To zabawne okoliczności były, po co miałam się witać, skoro nie planuję zapraszać do ogrodu? Dzięki za miłe słowa, mnie jednak zupełnie wystarczają fotki ze swojego ogrodu A sąsiad intensywnie buduje ogród od kilku lat i doprawdy ma szansę na stworzenie perełki. Wczesną wiosną lubię siadać na skarpie i patrzeć na ścianę lasu piętrzącego się na wzniesieniu. Jest wyjątkowy, bardzo malowniczy. Samego ogrodu nie widać, bo znajduje się w dolinie i odgrodzony jest wysokim murem. Jestem ciekawa odcinka, i tego, jak Maja go zaprezentuje.
Sylwia, ja nie daję już rady, poza tym nie potrafię 'robić' ogrodu. Każdego roku wiosną wysadzam ok. osiemdziesięciu doniczek, a o czterdzieści więcej zapełniam. Sieję, dzielę, jak chcę zdjęcia robić, to najpierw zbieram doniczki. Teraz jeszcze ciągnie mnie na północ i do jej wszystkich uroków, mało czasu
Witaj Martko Jakie miłe słowa, dziękuję. Mam nadzieję, że notatki się przydadzą. Maja wie co robi Mamy wspólne szkółki w których bywamy, też zaglądam do Ryk, Pęchcina. Może na siebie wpadniemy?