Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku...

Magda70 10:55, 29 lis 2012

I tego właśnie zazdroszczę czasami - geniuszu...artystom i projektantom. Jeszcze nic nie ma a oni już to oczyma wyobraźni widzą...
Ja nawet jak na zdjęciu widzę cudo to mam problem z odtworzeniem, muszę mieć to zdjęcię przed sobą non stop...a i tak efekt końcowy nie zawsze mnie zadowala
vita 18:46, 29 lis 2012

Magda70 napisał(a)
I ...a i tak efekt końcowy nie zawsze mnie zadowala

I to jest pierwszy krok do geniuszu, tfu, tfu, do uważnego i twórczego postrzegania świata, Magdo
Szukać i...nie bać się. No, tak górnolotnie się wyraziłam, przy miłej perspektywie weekendu

Evchen z Ewą, razem wzięte, czy ja wyglądam na projektanta ogrodów? No, miejcie litość, dziewczyny!
W tej dziedzinie jestem najbardziej początkujacym, hi hi, profanem.

Slawko 19:26, 29 lis 2012

Ślicznie u Ciebie, no Tak trochę bliżej mojego stylu pozdrawiam
vita 19:32, 29 lis 2012

Mam wrażenie, że prowadzenie wątku na Ogrodowisku trochę mnie przerasta. Żadna to nowość, zawodzę tu i ówdzie. Dla takiego jednak towarzystwa warto się postarać, intuicja mi to podpowiada

zaczarowanaa napisał(a)
Witaj, piekny ten Twoj ogrod pozdrawiam

Wieczorem, w ubiegłą niedzielę, (którą miałam dosyć zajętą, i na forum nie odzywałam się) spędziłam kilkanaście minut w Twoim, norweskim wątku. Pomyślalam nawet, jak to fajnie, mieć do zagospodarowania taki naturalny skalniak. Zerknęłam na dekoracje zimowego odródka, zanotowałam w pamięci, aby móc wrócić...i !
Zaczarowanaa, nie bez kozery masz chyba taki nick?! Zciągnęłam Cię do swojego ogródka! W poniedziałek. Bardzo się cieszę i dziękuje za wizytę

vita 19:41, 29 lis 2012

eliza3 napisał(a)
Z dużą przyjemnością zajrzałam znowu do Ciebie. Dwa zdjęcia zrobiły na mnie wrażenie... dopiero na zdjęciach widać jak ogród się zmienia. Warto je robić i dokumentować zmiany.
Pozdrawiam

Elizo, dla osób, które nie korzystają z profesjonalnych projektów, robienie zdjęć własnego ogrodu to warunek konstruktywnych, ciekawych zmian. Zdjęcia powiedzą wszystko, wytkną błędy, pokażą kierunek zmian. Trzeba tylko nastawić uwagę na spostrzegawczość. Reszta to już fantazja
vita 19:51, 29 lis 2012

Slawko napisał(a)

Sławko, zaciekawiłeś mnie tym wyznaniem, pozwolisz, że sprawdzę?
Witaj, miło mi Cię gościć
Slawko 19:52, 29 lis 2012

vita napisał(a)

Sławko, zaciekawiłeś mnie tym wyznaniem, pozwolisz, że sprawdzę?
Witaj, miło mi Cię gościć

AAAA... bliżej mojego stylu nie miałem na myśli mojego ogrodu Chodziło mi o to, że lubię w ogrodzie przewagę bylin, ogrody, które dają wrażenie naturalnego a zarazem nowoczesnego
Magda70 19:55, 29 lis 2012

vita napisał(a)

I ...a i tak efekt końcowy nie zawsze mnie zadowala

I to jest pierwszy krok do geniuszu, tfu, tfu, do uważnego i twórczego postrzegania świata, Magdo
Szukać i...nie bać się. No, tak górnolotnie się wyraziłam, przy miłej perspektywie weekendu

Evchen z Ewą, razem wzięte, czy ja wyglądam na projektanta ogrodów? No, miejcie litość, dziewczyny!
W tej dziedzinie jestem najbardziej początkujacym, hi hi, profanem.

Hura! pierwszy krok w drodze do geniuszu w takim razie zrobiony! Szkoda , ze tak późno - chociaż nigdy nie jest za późno na naukę ) Dzięki
Pędzę do tego skandynawskiego ogrodu bo się dzięki Tobie przypomniało, ze tam bylam i ten naturalny skalniak tez mi się podoba ale wątek zgubiłam..papa
vita 20:11, 29 lis 2012

Slawko napisał(a)
AAAA... bliżej mojego stylu nie miałem na myśli mojego ogrodu Chodziło mi o to, że lubię w ogrodzie przewagę bylin, ogrody, które dają wrażenie naturalnego a zarazem nowoczesnego

Nie przejmuj się, trafiłam akutat na Twoje portrety i bardzo mi się spodobały
Slawko 20:13, 29 lis 2012

To dobrze A dziękuję, miło mi Pozdrawiam