Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

monteverde 01:10, 14 lip 2013

powtórzę za Agnieszką brawo
ewalm 01:20, 14 lip 2013

Nooo, długi był, prawda?

Fajne są. Mam takie zdjęcie na tapecie w laptopie , jak Średni robi zdjęcie Najmłodszej. On Fotograf, lat 7, ona Modelka, niecałe 5. On na pierwszym planie, tyłem, lekko przymglony, aż zgarbiony tak się skupił. Ona troszkę dalej, na polnej drodze. Ostrość ustawiona na Nią, pozującą z dmuchawcami w ręce. Kurteczka różowa, jak to u wspólczesnej dziewczynki (a spróbuj kupić inną w dzisiejszych czasach), twarz skrzywiona (bo wiało). Miodowe jest.

agniecha973 01:23, 14 lip 2013

Ja się tak zarzekam, ale nogi prawie całej rodziny ostatnio pokazałam

Mam jeszcze ucho każdego z chłopaków i 3x plecy w tym samym ryżowym piasku.
ewalm 01:26, 14 lip 2013

monteverde napisał(a)
powtórzę za Agnieszką brawo

Ale za co Dziewczęta to brawo? Za to, że nie zakładam bloga, czy za to że wyłożyłam Weronice, że dobrze że założyła ? (Nawiasem mówiąc na przetacznikowych zdjęciach też nic szczególnie prywatnego nie ma, a za to ile publicznie dostępnego i na codzień obojętnie mijanego piękna jest)
monteverde 01:26, 14 lip 2013

ewalm napisał(a)
Nooo, długi był, prawda?

Fajne są. Mam takie zdjęcie na tapecie w laptopie , jak Średni robi zdjęcie Najmłodszej. On Fotograf, lat 7, ona Modelka, niecałe 5. On na pierwszym planie, tyłem, lekko przymglony, aż zgarbiony tak się skupił. Ona troszkę dalej, na polnej drodze. Ostrość ustawiona na Nią, pozującą z dmuchawcami w ręce. Kurteczka różowa, jak to u wspólczesnej dziewczynki (a spróbuj kupić inną w dzisiejszych czasach), twarz skrzywiona (bo wiało). Miodowe jest.

przeczytałam jednym tchem nie zauważyłam
agniecha973 01:29, 14 lip 2013

Brawo ode mnie za trafne wyrażenie myśli. No i za długiego posta tym bardziej.
ewalm 01:30, 14 lip 2013

Nie przejmuj się, u nas Najstarszy był nawet w tutejszej gazecie. Miałam sobie zostawić ten numer, ale chyba nam jakoś umknął. I co roku podpisuję zgody na pokazywanie wizerunku dziecka na stronach szkoły. No lae nie mozna z ta tajnością przesadzać.
Może jak Was gdzies kiedyś minę na ulicy to poznam po nogach? albo po uszach? albo po plecach?
Tak, po uszach najprędzej. Podobno są niepowtarzalne.
ewalm 01:33, 14 lip 2013

Znaczy za ilośc literek? Kto by się spodziewał. Na pewno nie nasz Pan Polonista, co twierdził przed maturą, że jesteśmy ubodzy duchem i lektur nie czytamy.
agniecha973 01:33, 14 lip 2013

Nie, no uszu i pleców nie pokażę, nie ma mowy! Nie rozpoznasz nas tak łatwo.
monteverde 01:34, 14 lip 2013

ewalm napisał(a)
Nie przejmuj się, u nas Najstarszy był nawet w tutejszej gazecie. Miałam sobie zostawić ten numer, ale chyba nam jakoś umknął. I co roku podpisuję zgody na pokazywanie wizerunku dziecka na stronach szkoły. No lae nie mozna z ta tajnością przesadzać.
Może jak Was gdzies kiedyś minę na ulicy to poznam po nogach? albo po uszach? albo po plecach?
Tak, po uszach najprędzej. Podobno są niepowtarzalne.

Ja dzięki naszym zdjęciom w tym roku u Melona Marzenkę poznałam i inne dziewczyny chociaż na zdjęciach je tylko widziałam i rzuciłyśmy się do siebie jak najlepsza rodzinka