Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

Debra 23:57, 18 lip 2013

ewalm napisał(a)
....do ogrodu w W-wie to jest jeszcze bardzo, bardzo daleko. Nie planuję nowego wątku. Jak zobaczę coś fajnego, co bym Wam też chciała pokazać, to najwyżej tutaj wrzucę.

W sumie tu czy w nowym, bylebyś zagladała
ewalm 01:14, 19 lip 2013

Jak nie miałam watku to udzielałam się w innych. Teraz zaglądam tylko do nielicznych, nowych nie odwiedzam wcale. A etapu "znam każdy wątek" w ogóle nie było. To może znowu coś nowego poznam?
monteverde 01:48, 19 lip 2013

ewalm napisał(a)
Bogdziu, dziękuję za motyla

Debro - tylko dlaczego nocą 9 stopni? - żeby było ciekawiej ?

Aniu Monte - do ogrodu w W-wie to jest jeszcze bardzo, bardzo daleko. Nie planuję nowego wątku. Jak zobaczę coś fajnego, co bym Wam też chciała pokazać, to najwyżej tutaj wrzucę. W końcu Klambera za Kanadę Danusia nie wyrzuciła to i mnie wybaczy : )

Dobre Ewo no właśnie szlaja się po tej Kanadzie a miał ode mnie folię zabrać ja furtkę zamykam będę wpadała po wspomnienia i otworzę warmiński wątek, tutaj może kiedyś wrzucę zdjęcie jak w danej chwili ogród będzie wyglądał jak oczywiście tam po jakimś czasie pojadę
Debra 10:34, 19 lip 2013

ewalm napisał(a)

Jak nie miałam watku to udzielałam się w innych. Teraz zaglądam tylko do nielicznych, nowych nie odwiedzam wcale. A etapu "znam każdy wątek" w ogóle nie było. To może znowu coś nowego poznam?

'znam każdy wątek' ))) - nie wiem czy jest na O. ktoś, kto może tak napisać
Tych wątków jest tyle, że trzebaby chyba tylko przy komputerze siedzieć. Poza tym, tak jak w życiu nie z wszystkimi, nie z każdym nam po drodze

Ja mam kilka swoich ulubionych, tam zaglądam, odwzajemniam wizyty u mnie i na tym koniec.

To kiedy ta ostateczna data
EwaG 19:10, 19 lip 2013

Ewo, już szykujemy transparent "Witamy w Warszawie".

Debra 19:13, 19 lip 2013

EwaG napisał(a)

Szczególnie na tle tego widoku ten transparent będzie na miejscu właściwym!
ewalm 21:44, 19 lip 2013

monteverde napisał(a)

Dobre Ewo no właśnie szlaja się po tej Kanadzie a miał ode mnie folię zabrać ja furtkę zamykam będę wpadała po wspomnienia i otworzę warmiński wątek, tutaj może kiedyś wrzucę zdjęcie jak w danej chwili ogród będzie wyglądał jak oczywiście tam po jakimś czasie pojadę

No pewnie, Aniu. W Twoim przypadku to oczywiste. Mam na myśli nowy wątek.
A Kanada - ciekawa, prawda?
ewalm 21:53, 19 lip 2013

Debra napisał(a)

'znam każdy wątek' ))) - nie wiem czy jest na O. ktoś, kto może tak napisać
Tych wątków jest tyle, że trzebaby chyba tylko przy komputerze siedzieć. Poza tym, tak jak w życiu nie z wszystkimi, nie z każdym nam po drodze

Ja mam kilka swoich ulubionych, tam zaglądam, odwzajemniam wizyty u mnie i na tym koniec.

To kiedy ta ostateczna data

Teraz to może już nie ma, ale kiedyś Sebek na pewno znał każdy, a i parę innych osób pewnie też.

No, ja podobnie, parę ulubionych, a do reszty nie ma kiedy zajrzeć. A tam pewnie nie jedno cudo się ukrywa. Ale cóż..

W-wie bedę od początku sierpnia.
ewalm 21:56, 19 lip 2013

EwaG napisał(a)

dziękuje bardzo

Ewo, jak ostatnio była w W-wie to pewnie koło Twojego miejsca zamieszkania przejeżdżałam (sądząc po Twoich widokach z okna i sławetnym zdjęciu) i tak się przyglądałam, który to blok może być Twój.
agniecha973 22:05, 19 lip 2013

ewalm napisał(a)

... i tak się przyglądałam, który to blok może być Twój.

Musisz wypatrzeć blok z balkonem, przez którego barierki przelewają się krzaki pomidorów i innych roślin