Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

Milka 10:48, 27 lip 2013

ewalm napisał(a)
Chciałaby się oficjanie pożegnać ze wszystkimi Zaglądającymi, piszącymi i niepiszącymi. Bardzo Wam dziękuję za odwiedziny. Jutro wyjeżdżam. Ogródek jest na razie tylko lekko uszczuplony, dopiero wieczorem wykopię jeszcze to co chciałabym zabrać, ale jego losy już się dopełniły. Nawet jeśli ktoś się nim zajmie to już nie będzie mój ogródek. Smutno sie robi, gdy patrzę na moje roślinki. Trzy lata minęły nam tutaj szybciej niż szybko ; ) i aż trudno uwierzyć że to już. Tylko ostatnia zima była dłuuuga. Ach...trudno.

Nie zaglądałam ostatnio na forum, jeśli w jakimś wątku nie odpowiedziałam komuś, to serdecznie przepraszam. Będę miała teraz przerwę "techniczną". Ogrodowisko dało mi w ciągu ostatniego roku wiele radości i bardzo ciekawych znajomości. To w sieci miejsce zupełnie unikalne. Ogromnie miło było Was wszystkich wirtualnie spotykać i poznawać.

Wprawdzie jutro razem z małoletnimi odjeżdżam a nie odlatuję, ale to takie symboliczne zdjęcie pożegnalne:

Do zobaczenia : )

Ewa życzę samych pomyślności i fajnie, ze z nami jesteś
fotka przepiękna
madzielena 13:16, 27 lip 2013

Pozdrawiam i "do zobaczenia" na Ogrodowisku
justa35 21:19, 27 lip 2013

Ciężko tak zostawić swoją pracę ogródkową i jej efekty
U mnie szału ogródkowego nie było a i tak żal
ewalm 16:36, 12 sie 2013

Aga, Debro, Weroniko, Magnolio, Irenko, Magda, Justynko - dziękuję za pożegnanie i witam z Warszawy.
Od dwóch czy trzech dni mamy już podłączenie do netu. A poza tym jeszcze mnóstwo kartonów I żadnego ogródka za drzwiami balkonowymi, niestety. Zajrzałam na poczatek tego swojego wątku - ach, jak to dawno już było...
Milka 16:48, 12 sie 2013

a zatem witaj na nowo, spokojnie, wszystko się ułoży
ewalm 16:50, 12 sie 2013

Wiem, Irenko, wiem tylko już się zmęczyłam pakowaniem i rozpakowywaniem, zwłaszcza w tych upałach, które były.
Milka 16:56, 12 sie 2013

no tak, pogdoa temu nie służy...akurat tego nie cierpię, tych pakowań i rozpakowań!
ewalm 16:59, 12 sie 2013

Ja też. Aczkolwiek wyrzuciłam mnóstwo zbędnych rzeczy i to było bardzo przyjemne. Jakbym sobie porządek w życiu zrobiła.
Idę jakiś kartonik przetrzepać.
Debra 19:14, 12 sie 2013

Witaj w Warszawie zatem !

W sumie pakowanie jest dużo przyjemniejsze, ale jaki porządek będziesz miała, jak juz wszystko od nowa zorganizujesz. Te pierwsze dni, kiedy niczego nie robi się automatycznie, trzeba pomysleć... gdzie kubek, gdzie sztućce... jest nieco trudno, ale sądzę, że juz niedługo będziesz miała wszystko na miejscu.

No i liczę na Twoją obecność 7 września
Debra 20:03, 19 sie 2013

Jak wyżej
Dołączysz do nas 7 września?
Czytam, że tez masz ROD-owska posiadłość, czy coś nie tak rozumiem.
In any case - zapraszam.
Jeśli bys była - wpisz się w wątek spotkaniowy, proszęęęę