Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

ewalm 09:40, 11 wrz 2013

Debro, już wiesz że nie mogłam dołączyć - sprawy rodzinne nie pozwoliły. Ale może się kiedyś jeszcze spotkamy. Tak, my też mamy ROD-owską posiadłość . Obecnie w stanie zapuszczonym ale wczoraj przywiozłam z niej cale wiadro pysznych winogron : ) Tak mi się zdaje, że w drodze na swoją ROD-owską posiadłość mijam Twoją ROD-owską posiadłość, bo jadę właśnie Nocznickiego. Ale za bardzo nie wiem w którym miejscu jest ten Wasz ROD.
Debra 10:10, 11 wrz 2013

ewalm napisał(a)
Debro, już wiesz że nie mogłam dołączyć - sprawy rodzinne nie pozwoliły. Ale może się kiedyś jeszcze spotkamy. Tak, my też mamy ROD-owską posiadłość . Obecnie w stanie zapuszczonym ale wczoraj przywiozłam z niej cale wiadro pysznych winogron : ) Tak mi się zdaje, że w drodze na swoją ROD-owską posiadłość mijam Twoją ROD-owską posiadłość, bo jadę właśnie Nocznickiego. Ale za bardzo nie wiem w którym miejscu jest ten Wasz ROD.

Między ulicami Balcerzaka i Parola, które są po prawej stronie jadąc w kierunku Wisły.
Brama do naszego ROD jest po lewej stronie w takiej wnęce z parkingiem.
Zadzwoń, jak będziesz jechała, zapraszam telefon wysłałam w pw.

Ewo, koniecznie załóż nowy wątek i dokumentuj swój RODowy kawałek ziemi. Takie zdjęcia z dziko zarośniętego ogrodu to wspaniała pamiątka.
ewalm 12:38, 12 wrz 2013

Może w przyszłym roku, teraz nie bardzo mam nastrój na nowy wątek. Ale wrzucę zdjęcia z pięknego polskiego lasu.

ewalm 12:46, 12 wrz 2013

ewalm 12:51, 12 wrz 2013

....i z okolic tegoż lasu:

ewalm 20:58, 15 wrz 2013

I jeszcze jedna ciekawostka - miałam wstawić jeszcze przed wyjazdem ale zapomniałam - ziołowa wystawa w kosciele. Ciekawie zrobiona.

Bogdzia 21:07, 17 wrz 2013

Fajnie ze jesteś już w kraju. Życze zeby szybko wszystko weszło we właściwe tory i zebyś znalazła czas na pobyt wsród nas. Serdecznie pozdrawiam.
ewalm 21:19, 17 wrz 2013

Dziękuję, Bogdziu
Ja też już bym chciała żeby na te tory weszło, bo się gubię.
Przetacznik 17:56, 21 wrz 2013

Świetne leśne widoki, takie tam wiry z traw, poduchy światła i mchu, aż się zapach prawie czuje i ciepło przez Twoje zdjęcia...
ewalm 13:12, 23 wrz 2013

Weroniko, to piękny las Na pewno podobałby Ci się. Bywam tam od lat i co roku jest tak samo piękie.