Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

Ukojenie dla zmysłów.....taki ma być mój ogródek

ewa004 18:21, 29 lip 2014

Pozdrawiam
nicol21 21:13, 29 lip 2014

Bardzo sympatyczne widoki u Ciebie. Trawki pięknie rosną, lilie kwitną. Nic tylko się tym cieszyć
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
wiunia 23:06, 29 lip 2014

wietrzyk napisał(a)

- powiedziała Ekspertka od cięcia danicowych kul
Przyznać trzeba, że Wiunia się nie ociąga i wszystko dopieszczone jest

Oj Asiu z tym dopieszczeniem ostatnio to kiepsko ze względu na upał
chwściory wszędzie jak ta lalaczekam na deszcz, żeby lepiej i w całości je powyrywać!
wiunia 23:12, 29 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Wiuniu to taki leśny zajączek czy Wasz prywatny króliczek? Bo już się pogubiłam

Leśny, leśny pewnie ma gdzieś niedaleko norkę, bo jest prawie codziennie dobrze, że psy odgrodzone siatką, bo już kilka razy był na celowniku mojej suni.
wiunia 23:14, 29 lip 2014

ewa004 napisał(a)
Pozdrawiam

Cześć Ewcia! Jak tam Bożenka ma się dobrze? Jak możesz to ją pozdrów od nas
wiunia 23:17, 29 lip 2014

nicol21 napisał(a)
Bardzo sympatyczne widoki u Ciebie. Trawki pięknie rosną, lilie kwitną. Nic tylko się tym cieszyć

Dziękuję za wizytę to prawda, trzeba się cieszyć póki jest lato i piękne kwiaty, tym nam się ogród odwdzięcza Pozdrawiam!
zabaewa 23:53, 29 lip 2014

Cudny ogród odwiedzają cudni goście z lasów i pól A tak na serio moja Mayka obszczekuje naszego jeża i potrafi w dzień wyniuchać naszą ropuchę i wygrzebać ją spod kamienia . Oczywiście dostaje za to wciry ale nie pomaga
wiunia 00:13, 30 lip 2014

zabaewa napisał(a)
Cudny ogród odwiedzają cudni goście z lasów i pól A tak na serio moja Mayka obszczekuje naszego jeża i potrafi w dzień wyniuchać naszą ropuchę i wygrzebać ją spod kamienia . Oczywiście dostaje za to wciry ale nie pomaga

Witam serdecznie kochaniutka! Wiem w czym rzecz moja Shilla systematycznie podkopuje domek narzędziowy, podejrzewam tam obecność polnych myszek, reprymendy są każdorazowo ze względu na wielkie doły ale nie ma rady...mus kopać i straszyć myszorki
ewa004 09:09, 30 lip 2014

wiunia napisał(a)

Cześć Ewcia! Jak tam Bożenka ma się dobrze? Jak możesz to ją pozdrów od nas

Wiuniu dziekuje w imieniu Bożenki za pozdrowienia przekażę na pewno
agatanowa 00:54, 03 sie 2014

wiunia napisał(a)

Oj Asiu z tym dopieszczeniem ostatnio to kiepsko ze względu na upał
chwściory wszędzie jak ta lalaczekam na deszcz, żeby lepiej i w całości je powyrywać!

u mnie też się panoszą
na pracę w srodku dnia za gorąco, po deszczu nie przepadam - przychodzę do domu dosłownie brudna jak świnia