Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 20:42, 18 lut 2013

Ewa w takim razie trzymam kciuki żeby zdarzył się ten cud, ja żałuje że koło mnie nie ma takiej większej grupy jak we Wrocławiu, bo wtedy to od razu chce się jechać, a tak samemu pociągiem, który nie wiadomo czy gdzieś nie stanie w palu jak śniegi będą.
Apeluję do ogrodników z ZG łączcie się i do ogrodowiska wstępujcie
Gosiniak 20:43, 18 lut 2013

gusiarz napisał(a)
Igiełeczko - trzymam kciuki za córcię i Twój wypad na Gardenię Pozdrawiam

Dzięki.....ja też trzymam kciuki,
A tu znowu gorączka
nebel 21:03, 18 lut 2013

Witam Cię Gosiniak,
nie, nie mam swojego wątku.
Jutro postaram się zamieścić zdjęcie jak zabezpieczam swoją sośnicę na zimę
Nie przeczytałam jeszcze Twojego wątku, ale polecam Ci na naszym forum wątek "Ogród Bogusława"
Znajdziesz tam dla siebie wiele bardzo cennych porad.
Pozdrawiam z Trójmiasta, niestety jeszcze zimowo....
ewa
nieszka 23:13, 18 lut 2013

Gosiniak napisał(a)

No tak szewc bez butów chodzi
Ja robię od razu, bo spać bym nie mogła, czy będzie na te kwiatki czy nie bedzie

Na kwiatki zawsze będzie. Na nową garderobę może nie być ale na kwiaty zawsze się coś znajdzie
Tess 23:20, 18 lut 2013

nieszka napisał(a)

Na kwiatki zawsze będzie. Na nową garderobę może nie być ale na kwiaty zawsze się coś znajdzie

No Normalnie zgłupiałam przez to Ogrodowisko Kto to słyszał, żeby kobieta zieleninę nową nad nową kieckę przedkładała...?

Cześć Ewa (nebel), fajnie że jesteś Dawno Cię nie było.
Kondzio 23:24, 18 lut 2013

ja też tak robię każde pieniądze wydaje na kwiatki i odmawiam sobie prawie wszystkiego ale to oznaka naszego hobby i że to kochamy
Mala_Mi 23:41, 18 lut 2013

Gosiak...... czaruj nad córcią.. może Ci się uda pojechać.. a jak nie.. przed monitorem nie jest tak źle.. Madżenka zawsze szybko jaka relacje wrzuci, by było już co oglądać
Gosiniak 09:57, 19 lut 2013

Aniu i chyba jednak tak będzie, córci już lepiej ale siedzi w domku, za to śniegu tyle nasypało, zima wróciła, podobno przez cały tydzień tak ma być, pogoda nie sprzyja podróży. Zaraz zerknę jak u Ciebie.

Nieszka- ale tu chodzi o nadprogramowe kwiatki Na te zaplanowane musi się znaleźć

Tess- haha.....u mnie to samo, o garderobie zapominam, zwłaszcza w sezonie

Kondzio- każdy wyjazd do szkółki to radość w czystej postaci, a jak się jeszcze coś uda okazyjnie kupić, normalnie emocje, jakby się na polowanie szło...

Gosiniak 10:03, 19 lut 2013

nebel napisał(a)
Witam Cię Gosiniak,
nie, nie mam swojego wątku.
Jutro postaram się zamieścić zdjęcie jak zabezpieczam swoją sośnicę na zimę
Nie przeczytałam jeszcze Twojego wątku, ale polecam Ci na naszym forum wątek "Ogród Bogusława"
Znajdziesz tam dla siebie wiele bardzo cennych porad.
Pozdrawiam z Trójmiasta, niestety jeszcze zimowo....
ewa

Dziękuję Nebel, ogród Bogusława widziałam i jestem pełna podziwu,
U mnie to na wizytówkę zerknij i będziesz wszystko wiedzieć,
w tym roku robię taką rabatkę japońską, więc szczególnie interesuje mnie formowaniem iglaków.
Na razie tylko uszczykuję kosodrzewiny, ale mam zamiar również sośnie himalajskiej zafundować
ten zabieg.
W marzeniach chciałabym też sama kiedyś uformować jakąś sosnę, to musi być ogromna satysfakcja.
Pokaż koniecznie tą sośnicę, bardzo chciałabym mieć, ale już prawie wykreśliłam przed twoim postem,
dałaś nadzieję, że może jeszcze będzie u mnie
Dzięki za odwiedziny
Basia_1987 10:28, 19 lut 2013

Ja też mam dwie sosny i chciałabym zrobić z nich bonsai ,ale najpierw muszą wyrosnąć na docelową wysokość.Ponoć sosna nie jest za dobra na topiary,bo się sypie.