Anulka ... Dwie stówy strzeliły a ja nic ???.... Nooo skandaliczny skandal ... Buziaki i gratki na kolejną setkę .. Kolejnych , równie udanych i serdecznych życzę ... Jeszcze jakiegoś kfffiatucha wyszperam specjalnie dla Ciebie
Klatka z bluszczem zarąbista ... Zresztą ogólnie śliczne ozdóbki ... To nasza kawiarenka .. Tam gdzie były takie fajne lampy z karafek .. Jak fajnie przy okazji miłe chwile w fantastycznym Towarzystwie powspominać
Aniu ... Nie wiem ,czy jechałaś sama... Ale gdyby się okazało ,że tak .. To gdybyś następnym razem miała ochotę na towarzystwo to daj znać.. Ja chętnie się z Tobą wybiorę ... Czasem to fantastyczne , takie urwanie się od domowych wariacji
W sprawie rabaty... Myśle ,że widok kojca psiego dla wchodzących jest średnio atrakcyjny ... I Fantastiko myśl ,żeby to przysłonić ... Buksior olbrzymi mammmma .. Myślę o kształcie rabaty ..... Myślem i myślem ......
Jak co wymyślę to dam znać
Aniu zdjęcia piękne bo tam jest pięknieWrzosy ładne jak bylyśmy to ich jakby nie było widać
A ja na grzybkach byłam zobacz u mnie ile nazbierałam
Gratki z okazji 200 setki
Aniu nadrobiłam i o rowerach i o grzybach , ale jak poczytałam o magnolii to mi szczęka opadła na ziemie od razu . ty sie do tej magnolii wróć i jeszcze tych nasionek ukradnij . zaczynaj produkcje i masz murowanych klientów . tyle że w naszym klimacie ponoć rzadko kwitnie .....ale może na śląsku akurat .
Aniu.. to na początek nie rób całej rabaty tylko np. do świerków..
Kojec psa może nie ozdobny, ale jeden bok pasuje psu zostawić by nie zdziczał nie widząc domowników.. psy to zwierzęta stadne.. i niehumanitarnie go zamykać bez widoku na ludzi..
Np tylko tyle z rób.. świerk w kąt i już masz pół rabaty zagospodarowane..
Konrad - zakupy były - chociaż nieduże ale były - kupiłam tylko dwie białe jeżówki (obecnie ino zielone liście) i coś co nazywa się chelone i wygląda tak http://www.michigangardener.com/plant-focus-turtlehead-chelone/
jak urośnie - moja jest malutka ale w ogrodzie p. Pudełek rośnie duża - bardzo mi się spodobała to na "próbę" wzięłam.
Wycieczka była super naprawdę