Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Mala_Mi 19:13, 15 maj 2014

Czytm, żę fotki Twoje w gazecie som..... muszę poszkać i pooglądać.... gratuluję..
Gratuluję też pięknych fotek u Ciebie.. po prostu piękne ujęcia.. ale też i azalie piękne masz

A Mamie pogratuluj pięknego ogrodu i takich dorodnych okazów... aż gębusia sie śmiała na taki widok.. moja wczesna czereśnia jeszcze zielona, za zimno. i chyba dlatego szpakuny eMusia siedzą w budce, czekają aż dojrzeje... ale nie dam sie..zjem nawet półzielone
Urszulla 20:09, 15 maj 2014

Aniu, ta biała azalia też mi w oko wpadła rok temu w Pisarzowicach

a prognozy od jutra już lepsze, sobota ciepła
tylko będzie podmokły teren,
ale kawka wspólna byłaby miła
tylko moje auto buczy, już do niego nie mam sił...jak mi się spierniczy to znowu będę uziemiona, a tyle teraz spraw, terminów i innych rzeczy mam w planach
gierczusia 20:17, 15 maj 2014

Ojj ciupppp, całe towarzystwo się nam sypie na Pisarzowice .. Jak jeszcze Ulce rozkraczy się samochód ...
anna_g 21:23, 15 maj 2014

mati7632 napisał(a)

Witam !
U mnie pytali czy sprzedajemy działkę hahaha pozdrawiam

A to też dobre Mati Witam u mnie i zapraszam jak najczęściej...

anna_g 21:24, 15 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Aniu...nie przyjedziemy do Pisarzowic. Kasia przyjedzie do Pszczyny dopiero za tydzień, prosto od Bogdzi pojedziemy.

I za meldunek przyleciałam podziękować

Szkoda Kasiu - no ale ogólnie sypią się te Pisarzowice... No trudno... Na pogodę nie ma mocnych... Miejmy nadzieję, ze u Bogdzi będziecie mieć ładną pogodę...
anna_g 21:26, 15 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
No ja tez calkowicie rezygnuje bo u mnie tak leje i ciemno i zimno jakby koniec swiata miał być( brrr a najgorsze ponoc przed nami bo zatrzymała sie ta ulewa nad Chorwacją a teraz juz przemieszcza sie do nas. Jak u Ciebie Aniu? nie grozi Ci podtopienie? Mam nadzieje, ze nie, czego Ci zycze. Pozdrawiam serdecznie

Tak trochę z niepokojem zerkam przez okno - ale na razie spoko... Pada równo i mocno ale dopóki nie przebiorą i nie wybiją studzienki to nic nam nie grozi... Buziol Danusiu.
anna_g 21:29, 15 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Czytm, żę fotki Twoje w gazecie som..... muszę poszkać i pooglądać.... gratuluję..
Gratuluję też pięknych fotek u Ciebie.. po prostu piękne ujęcia.. ale też i azalie piękne masz

A Mamie pogratuluj pięknego ogrodu i takich dorodnych okazów... aż gębusia sie śmiała na taki widok.. moja wczesna czereśnia jeszcze zielona, za zimno. i chyba dlatego szpakuny eMusia siedzą w budce, czekają aż dojrzeje... ale nie dam sie..zjem nawet półzielone

Anek - jak fajnie że wpadłaś Ciesze się Dzięki za uznanie dla fotek Azalie są faktycznie piękne - nieskromnie powiem choc mam ich niewiele - ale azalie chwalić można bo każda to cudo... tylko że chyba się nimi nie nacieszę za wiele... dobrze że foty porobiłam... bo przy tym deszczu to za chwilę niewiele z nich zostanie...

Mamie przekażę, bardzo się cieszyła że się Wam podoba jej ogród

a dzisiaj otwarłam kolejną Magnolię a tam... Wilcza Góra Super. A Ty w Mai.... Oj medialne to Ogrodowisko Wielkie Buziaki za odwiedziny
anna_g 21:31, 15 maj 2014

Urszulla napisał(a)
Aniu, ta biała azalia też mi w oko wpadła rok temu w Pisarzowicach

a prognozy od jutra już lepsze, sobota ciepła
tylko będzie podmokły teren,
ale kawka wspólna byłaby miła
tylko moje auto buczy, już do niego nie mam sił...jak mi się spierniczy to znowu będę uziemiona, a tyle teraz spraw, terminów i innych rzeczy mam w planach

Powiem Ci Ula że jestem tą azalią zachwycona Moja Mama kupiła sobie podobną tylko pełną. Ciekawa jestem jak dalej będzie sobie rosła. Teraz wygląda jak panna młoda w falbankach
Pewnie że miło byłoby kawusię wypić... cholercia ale tak leje... no zobaczymy jeszcze nie przesądzam...
anna_g 21:32, 15 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Ojj ciupppp, całe towarzystwo się nam sypie na Pisarzowice .. Jak jeszcze Ulce rozkraczy się samochód ...

Eluś - do jutra czekamy z nadzieją że będzie lepiej... i jutro się zmówimy albo odmówimy... No przeca pływać tam nie będziemy
malgorzata_s... 21:32, 15 maj 2014

No właśnie ja chyba prenumeratę wykupie