Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

eliza3 11:48, 08 sie 2013

Debro poczytałam o dylematach mieszkaniowych, o upodobaniach, gdzie najpiękniej, o tym i o tamtym...
Dodam tylko od siebie, że my dom wybudowaliśmy jak dzieci były już prawie dorosłe, teraz mieszkamy w nim sami, ale nigdy nie żałowałam, że wyniosłam się z miasta...
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia
eda 13:46, 08 sie 2013

buźiaki lecą i jak tam burza była? u mnie Debrusiu dzisiaj nad samym ranem i teraz nie jest lepiej ciągle duchota baaaaj
Anabell 14:32, 08 sie 2013

Debro- to pewnie Magnolia pisała o bodziszku.
Ja pisałam o dali, a mam dużo liatrii różowej w doniczkach mam napisać czy komuś przywieźć na spotkanie. Jak sprzątałam wiosną ze swojej ścięłam łodygi, nad platonikiem oczyściłam,zakiełkowało mnóstwo i rozpikowałam. Porosły już cebulki a będzie kwitł na następny rok.
Pozdrawiam i życzę normalnej tem. by można było żyć i cieszyć się.
JoannA 14:51, 08 sie 2013

Debro, o niebieskich bodziszkach pisała Halinka
Anita1978 15:03, 08 sie 2013

bociek napisał(a)
A ja Wam powiem inaczej. Ludzie wszedzie zyja i daja sobie rade w warunkach dla nas nie do przezycia. Bieszczady to pikus - Pan Pikus Niestety cywilizacja nas rozbestwila I gdyby nagle wzystkie jej zdobycze trafil szlag to bylaby wielka bieda Oj, wiekszosc nie dalaby sobie rady...

Macham skrzydelkiem

Yyyy....ja umiem ogień rozpalić bez zapałek....
zawitka 17:48, 08 sie 2013

Witaj Debro tak te pomidorki rosną w plastikowej donicy w słoneczku Pozdrawiam uff upalnie
anna_pisalska 18:02, 08 sie 2013

Hej Pozdrowienia z piekiełka na górce
Mirka 18:04, 08 sie 2013

Anita1978 napisał(a)

Yyyy....ja umiem ogień rozpalić bez zapałek....
A ja na nim strawę ugotuje
Debra 20:13, 08 sie 2013

eliza3 napisał(a)
Debro poczytałam o dylematach mieszkaniowych, o upodobaniach, gdzie najpiękniej, o tym i o tamtym...
Dodam tylko od siebie, że my dom wybudowaliśmy jak dzieci były już prawie dorosłe, teraz mieszkamy w nim sami, ale nigdy nie żałowałam, że wyniosłam się z miasta...
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego dnia

Elu, to nawet nie tyle są dylematy mieszkaniowe, co egzystencjalne Dzisiaj napisałam do mojego syna (bo z nim oczywiście cały ten pomysł wałkuję szczegółowo )) że tak naprawdę nic mnie już Warszawą nie łączy. Mam inne potrzeby, inne nastawienie do życia, tylko właśnie.... czy j a tego nie będe żałować. I to jest pytanie, bo to jest zmiana kolosalna i raczej nieodwracalna.

Dzień by udany, pomimo gorącego powietrza, które jest aż gęste nawet teraz. Uwierzcie mi w Nigerii było identycznie Tyle tylko, że to jest środkowa Europa.....
Debra 20:16, 08 sie 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
buźiaki lecą i jak tam burza była? u mnie Debrusiu dzisiaj nad samym ranem i teraz nie jest lepiej ciągle duchota baaaaj

Edytko, Twoje posty są takie ciepłe i miłe, aż się uśmiecham za każdym razem, kiedy je czytam

Żar niemiłosierny, cały dzień pod wodą, tzn. co parę minut właziłam pod mój ogrodowy prysznic, ale stwierdziłam, że wole być aktywna w czasie upału - pocę się, czyszcze organizm, pije ogromne ilości wody, czas szybko mija, ale sjesta musowo - od 16.00 do 17.00 leżakowanie )))