Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-)

Kasiek 17:57, 29 kwi 2013

Masz moze troszke sloneczka na zbyciu? tak tyci tyci? U mnie szaro i ponuro,bardzo chlodno,przemarzlam troche w ogrodzie,czas rozpalic w kominku i napic sie herbatki waniliowej...A jeszcze tyle jest do zrobienia,sumienie nie pozwala siedziec i dusza mroweczki tez sie buntuje i do pracy nawoluje Czekam na fotki
Debra 19:36, 29 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Chwile mnie nie było a tu już kamyki zniknęły szybko działasz .Pozdrawiam

Denerwowały mnie
Jak juz coś zobaczę do zmiany, to muszę od razu, inaczej strasznie mi to przeszkadza.
Wiele roboty to tam nie było, a że i parę worów czarnej ziemi mi przywieźli, to od razu rozsypałam pod berberyskmi.
Debra 19:39, 29 kwi 2013

Kasiek napisał(a)
Masz moze troszke sloneczka na zbyciu? tak tyci tyci? U mnie szaro i ponuro,bardzo chlodno,przemarzlam troche w ogrodzie,czas rozpalic w kominku i napic sie herbatki waniliowej...A jeszcze tyle jest do zrobienia,sumienie nie pozwala siedziec i dusza mroweczki tez sie buntuje i do pracy nawoluje Czekam na fotki

Okropnie zimno, do tego w ogóle nie byłam dzisiaj na działeczce. Awaria dentystyczna
Trzeba było natychmiast gnać do ulubionego Pana Doktora, kasy poszło niemało, a czasu na ogród już nie było.

Oj, jak mi paskudnie dzisiaj ..... auuuuuuuu
jotka 19:46, 29 kwi 2013

Debra napisał(a)

Okropnie zimno, do tego w ogóle nie byłam dzisiaj na działeczce. Awaria dentystyczna
Trzeba było natychmiast gnać do ulubionego Pana Doktora, kasy poszło niemało, a czasu na ogród już nie było.

Oj, jak mi paskudnie dzisiaj ..... auuuuuuuu

Współczuje towarzyszce niedoli ... U mnie też awaria dentystyczna, wyciek z kasy, a teraz boli i na jutro kontrola zaplanowana A ogródek - tylko w necie

I zimno jak u Ciebie a roślinki robią swoje
Debra 19:49, 29 kwi 2013

jotka napisał(a)

Współczuje towarzyszce niedoli ... U mnie też awaria dentystyczna, wyciek z kasy, a teraz boli i na jutro kontrola zaplanowana A ogródek - tylko w necie

I zimno jak u Ciebie a roślinki robią swoje

O, to dzielę swój zły los z Tobą dzisiaj Mnie najbardziej boli ten wyciek z kasy - ile roślin można by kupić za to?!

Co mnie pociesza, to właśnie to, że i bez ogrodnika wszystko rośnie )))
Kasiek 23:43, 29 kwi 2013

Dziewczyny kochane ,pewnie nie kupimy nowych butow ,ale na roslinki cos tam zawsze wysciubimy ze skarpeteczki Wizyty u dentysty wspolczuje a raczej tego bolu;( Przytulam Was tak do serduszka ,widze ze dzisiaj kazda z nas ma jakiegos bola...Pozdrawiam najcieplej jak tylko mozna
Joasia 23:49, 29 kwi 2013

Krysiu, jestem, cały czas Ci kibicuję!
Podziwiam jak wszystko u Ciebie wspaniale rośnie.
Ta sasanka ... rozczulająca taka
Grusza już kwitnie? Moja już się rozszalała
A co z wodą? Dalej nie ma? Jakies widoki na naprawę?
Nadźwigasz się ale roślinki Ci się pięknie odwdzięczą za to.
Mam nadzieję, że kolejne awarie dentystyczne będą Cię omijać szerokim łukiem!
Pozdrawiam serdecznie i do przeczytania już w maju
Debra 11:31, 30 kwi 2013

Kasiu, ja na szczęście wizyty u dentysty mam bardzo rzadkie, a jak mam, to mój dentysta-sadysta daje mi takie dawki znieczulenia, że nawet nie wiem co on ze mną robi )

Kasa na rośliny musi być. To jest teraz mój priorytet, wczoraj nawet dla poprawy nastroju poszłam poszukać jakiejś ślicznej pary butów, ale nic nie znalazłam. Ciekawe dlaczego?

Joasiu, dziękuję jak zawsze za tyle ciepłych i miłych słów. Grusza ledwie pąki ma, zimno u nas, pogoda bardziej marcowa niż majowa i co gorsza taki maj ma być. Bardziej lodowaty.

Co do wody, będzie 10 maja, a więc niedługo, do tego popadało solidnie, jest zimno i ma padać przez kolejne dni, więc czas wożenia wody chyba za mną.

Dzisiaj zdecydowałam posadzić moje kanny do ziemi. W doniczce już być nie mogą dłużej.

Najbliższe dni i noce będą w miarę ciepłe, ogrodnicy nawet całkiem ciepło, więc co ma być to bedzie.

Robertop 11:34, 30 kwi 2013

Jakie samopoczucie dzisiaj?

Debra 11:38, 30 kwi 2013

Robercie, po takim widoku od razu lepiej

Jakieś smuteczki jeszcze łażą po głowie, ale jadę sadzic kanny, to mi zaraz wszystko przejdzie. Jeszcze jak trochę chwastów powyrywam, to w ogóle bedzie cudnie.

Dziekuję!!!!!