no wiesz co? jaki wstyd... przecież to w ogrodzie Wszystko już przeglądnięte w celu wyłapania nielegalnych imigrantów Zresztą zakupy internetowe także Mam nadzieję, że ziemia trochę przeschnie jeszcze i będę mogła zacząć sadzić, bo w sobotę w końcu przekopałam tylko kolejny kawałek pod rabatkę, ale nic nie sadziłam, bo bym chyba po kolana w błocie tonęła
My na chwilkę zaglądnęliśmy, jak już ściągnęliśmy znajomych, ale byliśmy może godzinkę, bo znów jechaliśmy dalej gdyż ja na wieczór chciałam jeszcze na jogę zdążyć Niedziela zdecydowanie u nas jest najbardziej szalonym dniem tygodnia a chyba powinno się odpoczywać
Gdy mój eM mnie poznał to śmiał się, że mam w pokoju lotnisko , nawet modele kleiłam i baaaardzo chciałam iść do szkoły w Dęblinie - tym bardziej, że mój wójek był pilotem .
Pomyślimy o tym Radomiu
Ala - piękne roślinki - czekam na fotki z nasadzeń
Kiedy ja to posadzę! Kombinuję jak koń pod górę
Po pierwsze wczoraj robiłam opryski, bo hortensje dostały taki brzydki nalot i rdzawe listki no taki badziew mi wysłali, a zamawiałam z florini ehh No może je odratuję.
Wczoraj tańczyłam z doniczkami, żeby sobie zaplanować co i jak... bardzo mi pomogły tutaj hosty i żurawki od Reglinki, no i zgłupiałam... nie wiem już jakie trawy chcę, muszę jeszcze podokupywać trochę zieleniny, a nie wiem co Ale muszę wziąć się w garść i złożyć zamówienie, żeby przed weekendem przyszło