Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

monteverde 21:52, 10 lis 2012

Ogród prezentuje się bardzo ładnie, prawie jesieni nie widać
zbigniew_gazda 22:37, 10 lis 2012

Dziękuję Wam wszystkim za miłe komentarze które dodają skrzydeł bardziej niż Red Bull ha ha ha.
Sylwio nie znam nazwy - dostałem go od siostry , zapytam może wie w co bardzo wątpię . Mnie sie też bardzo podoba i ma jeszcze jedną cechę że zakwita późno ale o tej porze tak wygląda. Jeżeli nie dostaniesz go to na wiosnę mogę Ci przesłać na rozplenienie. Przypomnij się. Uciekam spać. Dobranoc i miłej niedzieli dla wszystkich .
adom1206 16:07, 11 lis 2012

Podczas gdy u mnie juz szaro i smutno u innych jeszcze tak pieknie,ze az milo popatrzec
mira 21:20, 12 lis 2012

to ja też chciałabym dodać Ci skrzydeł, mi ostatnio pióra wyrwali to wiem jak potrzebny wiatr pod skrzydła
jesien piękna, widzę że masz takie berberysowe kulki , chyba też je mam i pięknie się przebarwiły ciekawa jestem czy urosną bo przez ten sezon nie drgneły a mają być większe i o to chodzi

pozdrawiam jesiennie i oby pogoda się trzmała
zbigniew_gazda 21:28, 12 lis 2012

mira napisał(a)
to ja też chciałabym dodać Ci skrzydeł, mi ostatnio pióra wyrwali to wiem jak potrzebny wiatr pod skrzydła
jesien piękna, widzę że masz takie berberysowe kulki , chyba też je mam i pięknie się przebarwiły ciekawa jestem czy urosną bo przez ten sezon nie drgneły a mają być większe i o to chodzi

pozdrawiam jesiennie i oby pogoda się trzmała

Mira dzięki . Berberysy urosną na stówę . Moje powiększyły średnicę drugie tyle od wiosny. Te żółte to Bonanza Gold. Oby jesień była jak najdłużej. Była promocja cebul tulipanów Monte Carlo (za 1 2 szt tylko 2,50 PLN) . Dzisiaj wsadziłem . Ciekawe z jakim skutkiem . Pozdrawiam.
Joku 21:50, 12 lis 2012

Zbyszku, tyle się u ciebie dzieje. W domu remonty (już chyba się kończą?). I wypieki różne, spacery z Barim. W ogrodzie elegancko, ładnie. Podziwiam.
Mala_Mi 22:43, 12 lis 2012

Ależ wyeksponował trawę.... gdybym wiedziała, że tak będzie je dobrze, to więcej bym wydarła
To tzw odpady spod kamieni i berberysów.. czyli to co się lekko rozlazło... i nie miało szans na przeżycie..
Mój też dżemik zostawia Nawet miałam napisać, że "pierożek" dostanie..zje ale raczej nie dżemik
Tulipanki cenę maja super.. i wyrosną na stówę... jeszcze jest ciepło..
monteverde 23:21, 12 lis 2012

Rozchodnik to może być Carmen, bo Meteor ma bladozielone liście, a Monte Carlo się przyjmą ja dzisiaj jeszcze lilie wsadzałam, przesyłam pełny Monte Carlo z pozdrowieniami

KasiaWB 23:31, 12 lis 2012

Zbyszku, bardzo ładnie wygląda ogród w odsłonie jesiennej porządeczek no i te pierożki na osłodę chłodnych dni serdecznie pozdrawiam
zbigniew_gazda 08:30, 13 lis 2012

Jolu - dzięki . Remonty na ukończeniu ale wiesz jak to jest w domu. Zawsze robota się znajdzie.

Aniu - Twój podarunek musi być wyeksponowany. Będzie rósł bo ofiarowany od serducha. Ten "odpad" jak go nazywasz jest o niebo lepszy niż inne trawy które kupiłem a tak było o nich głośno na wiosnę.

Aniu - tak to ten Monte Carlo. Dziękuję - a przy okazji zapytam . Kupiłem też w promocji cebulki jaskra.

Na torebce pisze aby ich wsadzić w jesieni a w internecie straszą że to tylko wiosenne kwiaty i sadzić ich na wiosnę a najlepiej do doniczek. Masz może jakąś wiedzę ?

Kasiu dziękuję , też zaglądam co u Ciebie słychać i pozdrawiam.