Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna

Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna

pasjonatkaam... 21:11, 30 mar 2015

kachat napisał(a)
Pokaż pokaż Moje nie są zbyt duże jeszcze, ale biorąc pod uwagę, że w mojej glebie nic w zasadzie nie chce rosnąć, to jestem naprawdę bardzo zadowolona

A to kupione rok temu rozchodniki - teraz patrząc na zdjęcie zastanawiam się, czy nie za długie zostawiłam te stare łodygi... Powinnam je skrócić bardziej, czy mogą zostać jak są..? A może się je nie ścina, a wyrywa..?

Czy to rozchodnik kaukaski? A ja myslałam,ze z nimi nic się wiosną nie robi...goopia jestem
kachat 21:14, 30 mar 2015

To rozchodnik okazały (odmiana Brilliant)
pasjonatkaam... 21:24, 30 mar 2015

a ja mam chyba kaukaski to też ciachać?
Kasya 21:35, 30 mar 2015

W auchan widziałam swidosliwe
Nazywała się okrągłolistna
Agatek 22:15, 30 mar 2015

Jaki ładny ten rozchodnik
kachat 08:18, 31 mar 2015

Ewulka, szczerze mówiąc to pojęcia nie mam, czy ciachać... A jest tam co ciachać..? Kwiatki uschnięte, czy cuś..? Ja też mam kaukaskiego (tak mi się wydaje przynajmniej..), ale mi jeszcze nie zakwitł ani razu, więc nic z nim kompletnie nie robię. To chyba ten..?

A po lewej to skalnica? Przyjechało coś takiego mikroskopijnego z jednym listkiem schowane w rozchodniku od Ani Małej Mi i się tak rozrosło

kachat 08:22, 31 mar 2015

Kasya no patrz, takiej świdośliwy jeszcze nie znałam Lecę czytać, może mi się spodoba Dzięki za cynk

Agatku, czy ładny to chyba ładny, ale jak jest teraz w formie takich małych kapustek to nie wiem, po czym poznałaś Mam nadzieję, że jak urośnie to nie będzie mi się kładł po ziemi jak jego starsi bracia kupieni wcześniej - ziemia niby ok, a łodyżki wszystkie nisko nad ziemią wisiały... Przesadziłam w suchszą ziemię i mam nadzieję, że w tym roku będzie już ok.
kachat 10:38, 31 mar 2015

Rośliny budzą się do życia... U was to już tak ładnie zielono, a u mnie poza ziemią to jeszcze wiele nie widać

Fiołki

Agatek 11:20, 31 mar 2015

kachat napisał(a)
Kasya no patrz, takiej świdośliwy jeszcze nie znałam Lecę czytać, może mi się spodoba Dzięki za cynk

Agatku, czy ładny to chyba ładny, ale jak jest teraz w formie takich małych kapustek to nie wiem, po czym poznałaś Mam nadzieję, że jak urośnie to nie będzie mi się kładł po ziemi jak jego starsi bracia kupieni wcześniej - ziemia niby ok, a łodyżki wszystkie nisko nad ziemią wisiały... Przesadziłam w suchszą ziemię i mam nadzieję, że w tym roku będzie już ok.

no właśnie mi się już podoba fajne ma te kulki czy może kapustki jak napisałaś
kachat 12:22, 31 mar 2015

Gęsiówka kaukaska dla Agatka