Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Iwk4 15:03, 23 lis 2014

Viola napisał(a)

Iwonko, ja sadziłam co ok.140 cm. Raczej nie będę ciąć chyba , że się rozrosną więc wtedy do korekty pójdą. Zależy mi na zasłonięciu się od sąsiadów, ale jednocześnie chcę, żeby rosły w miarę swobodnie.

Zmierzyłam u siebie, mam do dyspozycji 3,80 na posadzenie dwóch serbów i trawek. Powinno starczyć na realizację tego projektu
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/74/747180/original.jpg
Viola 18:56, 24 lis 2014

Iwk4 napisał(a)

Zmierzyłam u siebie, mam do dyspozycji 3,80 na posadzenie dwóch serbów i trawek. Powinno starczyć na realizację tego projektu
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/74/747180/original.jpg

Iwonko, projekt cudowny, zresztą dużo u Ciebie się dzieje - jestem prawie na bieżąco.

Niestety mój wątek musi trochę się zdrzemnąć. Jestem zupełnie niedostępna czasowo . Ledwo zdążę na niektóre Wasze wątki wskoczyć. Troszkę później będę musiała się zorganizować bo tyle mam pytań do Was, a i plany jakieś rabatkowe chciałam robić przez zimę.
Pozdrawiam wszystkich zaglądających
Nallar 19:44, 24 lis 2014

Przychodzę z pozdrowieniami
Viola 19:28, 25 lis 2014

Nallar napisał(a)
Przychodzę z pozdrowieniami

Dziękuję Ewuś, a Tobie słoneczka życzę
bdan 20:10, 25 lis 2014

Violka forum duzo czasu pochłania. Ale czasami są ważniejsze sprawy do ogarnięcie.
Mam nadzieję, że nie złego się nie dzieje, tylko zwykłe przeciążenie codziennymi obowiązkami

Pozdrawiam cieplutko
Viola 18:58, 26 lis 2014

bdan napisał(a)
Violka forum duzo czasu pochłania. Ale czasami są ważniejsze sprawy do ogarnięcie.
Mam nadzieję, że nie złego się nie dzieje, tylko zwykłe przeciążenie codziennymi obowiązkami

Pozdrawiam cieplutko

Danusiu, u mnie wszystko w porządku, odpukać. Tylko pracy co niemiara i nie wyrabiam na zakrętach. Planowany koniec tego maratonu na połowę stycznia, ale od czasu do czasu wpadam na ogrodowisko, żeby w miarę być u Was na bieżąco i , żeby się trochę odstresować . Chociaż to co u Ciebie się dzieje to jakieś Pendolino jest
Ewa777 19:28, 26 lis 2014

Violu, warto odwiedzać nas, żeby się odstresować. Zawsze to bliżej ogrodu A przy okazji czegoś mądrego się nauczyć. Ja do Ciebie zaglądam bardzo często
Viola 21:32, 26 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Violu, warto odwiedzać nas, żeby się odstresować. Zawsze to bliżej ogrodu A przy okazji czegoś mądrego się nauczyć. Ja do Ciebie zaglądam bardzo często

Ewuś pozdrawiam
JoannA 19:17, 28 lis 2014

Dobry teraz czas na odczynek od ogrodu i planowanie prac.
Odpoczywaj Wiolu żeby wiosną z nowym zapasem sił ruszyć do ogrodu.
Dobre duszyczki w forum zawsze służą Ci pomocą i to jest bardzo fajne.
Tymczasem ściskam i samych miłych chwil życzę
Iwk4 19:20, 29 lis 2014

Violu, uporałaś się już z nawałem prac domowych? Ja firanki poprałam, część okien wyczyściłam na zasadzie: jedno popołudnie - jedno okno. Za dużo mam okien, aby wszystkie naraz czyścić A po pracy szybko się ciemno robi .