Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Gardenarium 14:01, 17 cze 2014

Ja bym jeszcze o połowę ciachnęła, krócej oczywiście.

Instagram Ogrodowiska
Viola 15:58, 17 cze 2014

Dziękuję Danusiu, że zajrzałaś z poradą. Ciachnę w takim razie krócej z "polecenia służbowego"
Marcin89 16:35, 17 cze 2014

Śmiało .
Viola 22:24, 18 cze 2014

Wierzby "haknięte" ponownie . Rabata przy tujach Goldperle poszerzona. Trawa skoszona i podlana. Co jeszcze, aaaa........... Nabyłam drogą kupna, w imię przyjaźni międzynarodowej, 3 drzewka liściaste. Żeby było ciekawiej napiszę tak - są to: W... syberyjski, A... amerykański oraz K... kaukaski. Kto zgadnie? Fotki jutro. Dzisiaj tylko dokumentacja ciężkiej pracy. Kto wykopywał darń, ten wie .

Viola 22:32, 18 cze 2014

Dajano, dla Ciebie zdjęcia moich floksów, widzisz, takie same jak Twoje. Jeszcze nie kwitną. Będą fioletowe i pachnące Róża po oberwaniu wszystkich chorych listków, wzięła się "w garść". Liście odrosły, ma 3 nowe pączki. No i moja "kontrolerka jakości". Chodzi za mną po całym ogrodzie, lubi jak przywożę nowe rośliny, wącha je i pilnuje. Sprawdza czy dobrze sadzę, jako pierwsza chodzi po świeżych rabatach Mówi, że jej wolno

agam 23:15, 18 cze 2014

Kupiłaś ambrowca? Super. Ja nadal szukam. Reszty nie zgadnę.
Viola 23:29, 18 cze 2014

agam napisał(a)
Kupiłaś ambrowca? Super. Ja nadal szukam. Reszty nie zgadnę.
Zgadza się, ambrowiec amerykański Jutro fotka w nagrodę Pa, dobranoc.
Marcin89 23:32, 18 cze 2014

A ten trzeci to klon kaukaski?
Marcin89 23:33, 18 cze 2014

A pozgaduję sobie - ten pierwszy to wiąz syberyjski?
dajana 23:39, 18 cze 2014

Ależ się napracowałaś kanciki jak malowane .Osobiscie wycinam darń trawy ostrym nożem i przenoszę tam gdzie jej brak , rośnie w innym miejscu jak na drożdzach. Nożem łatwiej i szybciej, zwijasz niczym dywanik .Wydają się faktycznie floksami ,ale kiciusie mamy z pewnością takie same Chyba nie doczekam się kwitnienia z samej ciekawości bo są już chyba trzy typy mojego krzaczka Muszę zerknąć do netu jak wygląda ambrowiec .Chciałam kupić dzisiaj czerwonego buka i nie było, nawet twoich brzózek nie było ,a kupię je na pewno.Coraz piękniej u ciebie się robi VioluNie zgadnę twoich zakupów bo ja gamoń jestem jeszcze ogrodowy poczekam na zdjęcia .