Iwonko dziękuję za tak miłe słowa. Zawsze zapraszam do siebie. Ja u siebie staram się pomału po kawałeczku robić nowe rabaty i sprawia mi dużą przyjemność jak sama wymyślę jak ma wygladać ta rabata i jakie znajdą się na niej rośliny. I jeżeli jestem później zadowolona z efektu to jest to dla mnie nagroda. Pozdrawiam
Gosia to znaczy, że wykiełkuje i reszta tylko czasu więcej potrzebuje pewnie
Z papryką ostrą mam takie same doświadczenia. Narosło tyle, że szok, tylko konsumentów niewielu Buziak
Małgosiu właśnie zakończyłam zaczytywać się w twoim wątku. Przemiany niesamowite, musisz jak najszybciej mnie odwiedzić i może coś podpowiesz w tych moich przeróbkach
Kasiu jeżeli chodzi o siewy to jeszcze nie wszystkie roślinki się pokazały, ale najważniejsze że stipa już wschodzi powoli bo już się trochę obawiałam.A te azalie to przyznam że się łudziłam że będę je mogła wysadzić do ogrodu i tam będą później rosły a one chyba tylko do domu i do ogrodu sie nie nadają. A wydawało mi się , że w tamtym roku kupiłam taką samą i posadziłam w ogrodzie i przetrwałą zimę. Ale popatrzyłam na nią w ogrodzie i chyba jest jakaś inna.No trudno, chociaż jest trochę koloru w domu. To też dobrze. Pa Kasiu. i miłej niedzieli życzę. U nas piękne słoneczko dzisiaj, wczoraj było brzydko.
Ewa widze że faktycznie zaczyna mi wschodzić stipa i w drugim pudełeczku, więc moze sie na dobre ruszy. A paprykę ostrą to kilka krzaczków mogłabym mieć u siebie ale siać nie bedę tylko jak będę mogła kupić rozsadę na targu to będzie ok. A jak Twoje wschody? Czy już pokazałaś je? Zaraz zajrzę do Ciebie. Miłej niedzieli życzę . jestem ciekawa co wczoraj zdziałałaś w ogrodzie.
Alicja nie żartuj, chyba nie czytałaś wszystkich stron.Jeżeli tak to chyba sie zanudziłaś. Ale fotki może Cie nie zanudziły. Fajnie, że tak blisko ode mnie mieszkasz. Jak się trochę cieplej zrobi to sie umówimy na kawkę. Pozdrawiam i super niedzieli życzę.
Widzę, że U Ciebie sezon już dawno rozpoczęty, bo już roślinki wschodzą Ja jeszcze nigdy niczego nie siałam (no może jako mała dziewczynka u babci w ogródku) i jeszcze w tym roku się za to ie będę brała. Choć jak widziałam nasiona w Biedronce to mnie kusiły
Monika witam. Ja często siałam ale tylko paprykę i czasami pomidory, a jak już było cieplej to do skrzynek i pod włókninę siałam aksamitkę, cynie i astry. A w tym roku też eksperymentuje z siewem ozdobnych o tej porze.