Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

iwonaal 18:27, 21 lut 2015

Gosiu, muszę Twój wątek od początku przejrzeć. Bardzo lubię Twój ogród, jesteś po prostu zdolna
Gocha 19:41, 21 lut 2015

Iwonko dziękuję za tak miłe słowa. Zawsze zapraszam do siebie. Ja u siebie staram się pomału po kawałeczku robić nowe rabaty i sprawia mi dużą przyjemność jak sama wymyślę jak ma wygladać ta rabata i jakie znajdą się na niej rośliny. I jeżeli jestem później zadowolona z efektu to jest to dla mnie nagroda. Pozdrawiam
Kacha123 20:24, 21 lut 2015

Gocha napisał(a)
I trochę nie pachnących ale wyglądających

Ale zaszalałaś, bardzo ładne i siewy widzę udane. Super!
Ewkakonewka 20:38, 21 lut 2015

Gosia to znaczy, że wykiełkuje i reszta tylko czasu więcej potrzebuje pewnie
Z papryką ostrą mam takie same doświadczenia. Narosło tyle, że szok, tylko konsumentów niewielu Buziak
Alikia 23:35, 21 lut 2015

Małgosiu właśnie zakończyłam zaczytywać się w twoim wątku. Przemiany niesamowite, musisz jak najszybciej mnie odwiedzić i może coś podpowiesz w tych moich przeróbkach
Gocha 08:51, 22 lut 2015

Kacha123 napisał(a)

Ale zaszalałaś, bardzo ładne i siewy widzę udane. Super!

Kasiu jeżeli chodzi o siewy to jeszcze nie wszystkie roślinki się pokazały, ale najważniejsze że stipa już wschodzi powoli bo już się trochę obawiałam.A te azalie to przyznam że się łudziłam że będę je mogła wysadzić do ogrodu i tam będą później rosły a one chyba tylko do domu i do ogrodu sie nie nadają. A wydawało mi się , że w tamtym roku kupiłam taką samą i posadziłam w ogrodzie i przetrwałą zimę. Ale popatrzyłam na nią w ogrodzie i chyba jest jakaś inna.No trudno, chociaż jest trochę koloru w domu. To też dobrze. Pa Kasiu. i miłej niedzieli życzę. U nas piękne słoneczko dzisiaj, wczoraj było brzydko.
Gocha 09:04, 22 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Gosia to znaczy, że wykiełkuje i reszta tylko czasu więcej potrzebuje pewnie
Z papryką ostrą mam takie same doświadczenia. Narosło tyle, że szok, tylko konsumentów niewielu Buziak

Ewa widze że faktycznie zaczyna mi wschodzić stipa i w drugim pudełeczku, więc moze sie na dobre ruszy. A paprykę ostrą to kilka krzaczków mogłabym mieć u siebie ale siać nie bedę tylko jak będę mogła kupić rozsadę na targu to będzie ok. A jak Twoje wschody? Czy już pokazałaś je? Zaraz zajrzę do Ciebie. Miłej niedzieli życzę . jestem ciekawa co wczoraj zdziałałaś w ogrodzie.
Gocha 09:11, 22 lut 2015

Alikia napisał(a)
Małgosiu właśnie zakończyłam zaczytywać się w twoim wątku. Przemiany niesamowite, musisz jak najszybciej mnie odwiedzić i może coś podpowiesz w tych moich przeróbkach

Alicja nie żartuj, chyba nie czytałaś wszystkich stron.Jeżeli tak to chyba sie zanudziłaś. Ale fotki może Cie nie zanudziły. Fajnie, że tak blisko ode mnie mieszkasz. Jak się trochę cieplej zrobi to sie umówimy na kawkę. Pozdrawiam i super niedzieli życzę.
october 09:33, 22 lut 2015

Widzę, że U Ciebie sezon już dawno rozpoczęty, bo już roślinki wschodzą Ja jeszcze nigdy niczego nie siałam (no może jako mała dziewczynka u babci w ogródku) i jeszcze w tym roku się za to ie będę brała. Choć jak widziałam nasiona w Biedronce to mnie kusiły
Gocha 11:21, 22 lut 2015

october napisał(a)
Widzę, że U Ciebie sezon już dawno rozpoczęty, bo już roślinki wschodzą Ja jeszcze nigdy niczego nie siałam (no może jako mała dziewczynka u babci w ogródku) i jeszcze w tym roku się za to ie będę brała. Choć jak widziałam nasiona w Biedronce to mnie kusiły

Monika witam. Ja często siałam ale tylko paprykę i czasami pomidory, a jak już było cieplej to do skrzynek i pod włókninę siałam aksamitkę, cynie i astry. A w tym roku też eksperymentuje z siewem ozdobnych o tej porze.