Kasiu Aleksandrinę zobaczyłam i faktycznie piekna ale wielka rośnie i nawet mają ją w ofercie Ci moi znajomi szkółkarze. Umówiłam się z nimi w lipcu na kupno jakiś magnolii. Zobacze jakie bedą mieli wtedy, w ofercie maja sporo różnych ale oni nie maja tych nowości żadnych. A miejsce na takie większe drzewo chyba by się u mnie znalazło. U nas w L. nie widziałam niestety ławeczek , kupowałam donice i koszyki ale widocznie dobrze sie nie przyjrzałam albo faktycznie mogli wykupić już.
Tak mi niedawno taki pomysł z tymi irysami wpadł do głowy i bardzo chętnie przygarnełabym wszelkie irysy takie w kolorach od białego przez róż do fioletowego. Jak tylko nam się uda do Ciebie pojechać to bardzo chętnie zaopiekuję się iryskami z Twojego ogrodu- chociaż małą kępką.
A co do Jaśka to tez mi się wydaje że wyrasta na przystojniaka i pilnować będę musiała chociaż nie wiem czy to coś da
Jolu u mnie sytuacja nie opanowana niestety a kolejne donice dochodzą. To niestety nie są pólki tylko ławy do siedzenia. Ale pozwoliłam sobie je zaanektować pod doniczki bo i tak musza być w tym roku odnowione. Ale nie ma na czym siedzieć w tej chwili- chociaż właściwie jeszcze kawałek jednej ławki został i mozna chwilkę na niej odpocząć.