Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Joku 09:43, 05 maj 2014

Mnie się podoba właśnie z trawnikiem, jeżeli mogę coś dodać od siebie
Kasial 15:50, 05 maj 2014

Witaj Gosiu.
Dziękuję za odwiedziny
Miałaś kawał warzywnika, ja mam mały, planuję przenieść go w przyszłym roku w inne miejsce, ale nie za duży. Choć nie wiem czy jeszcze mi się koncepcja nie zmieni ciągle jeszcze podpatruję, projektuję i zmieniam.
Pozdrawiam ciepło
Gocha 22:18, 06 maj 2014

Już trochę było ciemno jak robiłam fotki. Dosadziłam trzmieliny na pniu , buk tricolor, żurawki

Jag_58 22:32, 06 maj 2014

Gosia ,ale robisz zmiany w tempie ekspresowym ,super
Gocha 23:56, 06 maj 2014

Jagoda no nie wiem czy rzeczywiście to są takie zmiany ekspresowe- na jeden dzień posadzenie aż 9 roślinek - to nawet super expres zdaje mi się.
wietrzyk 01:55, 07 maj 2014

Gocha napisał(a)
To drzewko też lubię tylko szkoda , że tak krótko kwitnia ale jak pachnie.

Gosia,
Czy to nie lilak Palibin? Mam dwie takie, na razie małe kulki na cienkich nóżkach. Aż mi się oczy zaświeciły, że mogą z nich takie cuda wyrosnąć
Oglądam dalej
pozdrawiam
Gocha 08:00, 07 maj 2014

Joasiu masz rację , to jest właśnie lilak Palibin. Mógłby być nawet większy ale ja go sporo przycinam po kwitnieniu tak, żeby na następny rok ładnie kwitł i miał zwartą koronę. Pozdrawiam.

To zdjęcia z poprzedniego roku. Teraz jeszcze nie kwitnie
Jag_58 09:02, 07 maj 2014

wietrzyk napisał(a)

Gosia,
Czy to nie lilak Palibin? Mam dwie takie, na razie małe kulki na cienkich nóżkach. Aż mi się oczy zaświeciły, że mogą z nich takie cuda wyrosnąć
Oglądam dalej
pozdrawiam

Gosia jak zobaczyłam u Ciebie tego lilaka to .....już kupiłam i posadziłam foty wieczorem ,dotychczas miałam tylko formy krzaczaste ,ale lilak w tej formie jest na prawdę piękny
Gocha 09:09, 07 maj 2014

Jag_58 napisał(a)

Gosia jak zobaczyłam u Ciebie tego lilaka to .....już kupiłam i posadziłam foty wieczorem ,dotychczas miałam tylko formy krzaczaste ,ale lilak w tej formie jest na prawdę piękny

Jeśli można wiedzieć to ile zapłaciłaś za niego ? U nas w sklepach ogrodniczych jest drogi, ja kupuję go u producenta więc dużo, dużo taniej.
Jag_58 09:15, 07 maj 2014

Gocha napisał(a)

Jeśli można wiedzieć to ile zapłaciłaś za niego ? U nas w sklepach ogrodniczych jest drogi, ja kupuję go u producenta więc dużo, dużo taniej.

Gosiu ja też kupiłam tanio 15zł ,ale ja w tej szkółce kupuje od lat i mam spore zniżki