Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 10:05, 09 lip 2018

anpi napisał(a)
Gosiu, cieszę się ,że mogłam odwiedzić Twoje lawendowo-jeżówkowe królestwo!
Jestem zachwycona kompozycjami faktur i kolorów na rabatach.Trawy,rozchodniki i floksy przepiękne.A Monardy, Jeżówki i Perowskie tak zaraźliwe,że od razu po spotkaniu pojechałyśmy z Anabuko powiększyć swoje kolekcje ogródkoweDziękujemy przy okazji za namiary ,pan obsłużył nas po godzinach...

Aniu cieszę się , że udało się zrobić zakupy w Cygance. A co kupiłyście jeśli można wiedzieć ? Ja się do nich już od dawna wybieram i jakoś nie mogę dojechać.
Kindzia 12:20, 09 lip 2018

No, Kochana...aleś się rozwinęła spotkaniowo!!! Tyle ludzi!!! Pozdrawiam przy okazji Wszystkich Gości Małgosi i Jureczka Ogród piękny, jak zwykle. Mam nadzieję, że go znowu zobaczę. Małgoś szykuje trasę na sierpień, Lublin prawdopodobnie będzie naszą bazą wypadową. Mam ochotę na jeżówki i może róże jakieś...choć ze dwie
Buziaczki
Gocha 12:44, 09 lip 2018

Kindzia napisał(a)
No, Kochana...aleś się rozwinęła spotkaniowo!!! Tyle ludzi!!! Pozdrawiam przy okazji Wszystkich Gości Małgosi i Jureczka Ogród piękny, jak zwykle. Mam nadzieję, że go znowu zobaczę. Małgoś szykuje trasę na sierpień, Lublin prawdopodobnie będzie naszą bazą wypadową. Mam ochotę na jeżówki i może róże jakieś...choć ze dwie
Buziaczki

Kasiu jak szaleć to już na całego. Rozrasta się nasza lubelska grupa a i na inne rejony naszego kraju jesteśmy też otwarci. Super że się na sierpień szykujecie i dobrze że baza u nas Z dziewczynami łódzkimi też zajechaliśmy po róże do Pani P. i to w niedzielę- w dodatku niehandlową. I nawet ja zakupiłam bo mi ją wcześniej odstawiła- Lady of Hamilton. Także róże na Ciebie czekają a i pewnie jeżówki też. Buziaki
anabuko1 13:08, 09 lip 2018

Gocha napisał(a)

Aniu cieszę się , że udało się zrobić zakupy w Cygance. A co kupiłyście jeśli można wiedzieć ? Ja się do nich już od dawna wybieram i jakoś nie mogę dojechać.

Gosiu powolalam się na ciebie. I dlatego pan pozwolił nam pochodzić i sprzedał nam z małym opustem .
wszystkiego
Nie zdążyliśmy wszystkiego zobaczyć co tam mają .To duża szkółka.
Ja tam nigdy nie byłam. Ania też nie.dzięki za namiary.
Ja kupiłam 1 jezowke Green Jawel ( już wyboru jezowek nie było ), przetacznik różowy. Rozchodnik bordowy i 2 prevoskie .Bo mi po zimie gdzieś przepadły.
Ania chyba coś więcej kupila
Pozdrawiam Gosiu.
Dorota123 13:36, 09 lip 2018

Jakie fajne spotkanie w pięknym ogrodzie. Ostatnio mało zdjęć u Ciebie, ale na tych spotkaniowych widać jak Wasz ogród pięknie się rozrasta. Cudowną przestrzeń stworzyliście.: Pozdrawiam
yolka 16:07, 09 lip 2018

Kolejne spotkanie ogrodowe, to już tradycja, warta podtrzymania, pozdrawiam wszystkich serdecznie
malgorzata_s... 16:18, 09 lip 2018

No cudne spotkanie i fotki dziewczyn w lawendzie bajeczneGosiu ogród co rok piękniejszy Buziak
Ewa777 18:36, 09 lip 2018

Piękne wszystkie zdjęcia z Twojego ogrodu
Roślinkom bardzo dobrze u Ciebie
AgataP 19:14, 09 lip 2018

Gośka, brak słów - już bym wracała do Ciebie Masz bajecznie i nie gadaj nigdy że jest inaczej. Taki ogród ogarnąć to wyzwanie i ciężka praca.

Pokrzywy trzymaj dla Pazia chyba że Paź Jasiek coś innego wymyśli

Ławeczka koniecznie, kolejnym razem tam będziemy siedzieć, gapić się na lawendę i żreć śliwki bo były przepyszne...

No buziaki wielkie jak nie wiem co, dziękuję za wszystko...
KasiaWB 19:23, 09 lip 2018

Gosiu i Jurku! bardzo dziękujemy za zaproszenie i ugoszczenie wspaniałe spotkanie w pięknym ogrodzie była okazja pogadać z osobami już nam znanymi, ale również poznać osobiście nowe Gospodarzy i wszystkich gości serdecznie pozdrawiamy