Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Betka 09:11, 02 cze 2014

Oglądam twoją rabatę jest śliczna świetnie dobrałaś rośliny Oczy mi się uśmiechają jak widzę takie piękne kompozycje z roślin Śliczny ogród !!!
Pozdrawiam
Gocha 11:39, 02 cze 2014

Betka napisał(a)
Oglądam twoją rabatę jest śliczna świetnie dobrałaś rośliny Oczy mi się uśmiechają jak widzę takie piękne kompozycje z roślin Śliczny ogród !!!
Pozdrawiam

Dzięki, miło mi, fajnie , że się komuś podobają. Ja zachwycałam się dzisiaj Twoim ogrodem. Naparstnice cudo. I w ogóle tyle pracy włożyłaś w ten ogród ale warto było trochę pocierpieć i postękać z bólu. Przecudnie masz. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Tusiala 10:35, 03 cze 2014

Ależ to świetnie Ci wyszło! Brawo
Gocha 13:39, 03 cze 2014

Tusiala napisał(a)

Ależ to świetnie Ci wyszło! Brawo

Dzięki Tusiala. Trochę ta rabatka poczekała zanim kupiłam tak ładne carexy i posadziłam je . Teraz trochę jeszcze zaczeka na korę bo kasy brak ( nieustająco ) Limit wydatków ogrodowych na ten miesiąc już wyczerpany. Tylko boję się trochę o te carexy bo nie wiem jak zimują. Pani w jednym sklepie powiedziała, że niekoniecznie dobrze. Pożyjemy zobaczymy . Pozdrawiam
Jag_58 15:44, 03 cze 2014

Gocha napisał(a)

Dzięki Tusiala. Trochę ta rabatka poczekała zanim kupiłam tak ładne carexy i posadziłam je . Teraz trochę jeszcze zaczeka na korę bo kasy brak ( nieustająco ) Limit wydatków ogrodowych na ten miesiąc już wyczerpany. Tylko boję się trochę o te carexy bo nie wiem jak zimują. Pani w jednym sklepie powiedziała, że niekoniecznie dobrze. Pożyjemy zobaczymy . Pozdrawiam

Gosiu rabatki pierwsza klasa !!!!!!bardzo ładnie to wygląda ,jak roślinki podrosną to będzie jeszcze piękniejpozdrówka
Katkak 17:20, 03 cze 2014

Jejku jak pięknie Te rabatki takie radosne, słoneczne, dopieszczone, aż się buzia sama do nich uśmiecha I widzę, że masz brzózkę Też chcę brzózkę. Zdecydowaliśmy nawet z mężem, że poświęcimy śliwkę żeby móc brzózkę posadzić Ale to chyba temat na jesień. Och te ogrodowe zakupy Mnie też takie cieszą najbardziej Pozdrawiam
Gocha 00:13, 04 cze 2014

Katkak napisał(a)
Jejku jak pięknie Te rabatki takie radosne, słoneczne, dopieszczone, aż się buzia sama do nich uśmiecha I widzę, że masz brzózkę Też chcę brzózkę. Zdecydowaliśmy nawet z mężem, że poświęcimy śliwkę żeby móc brzózkę posadzić Ale to chyba temat na jesień. Och te ogrodowe zakupy Mnie też takie cieszą najbardziej Pozdrawiam

Kasiu fajnie, że Ci się mój kawałek ogrodu podoba.Jeżeli chodzi o brzózki to mam ich na całej działce 18 sztuk- właśnie policzyłam teraz.Ja uwielbiam brzózki a szczególnie ich pnie i korę.Lubię zakupy ogrodowe, ostatnio szczególnie takie mnie cieszą. Pozdrawiam
asiach 00:27, 04 cze 2014

Gosiu nie było mnie tu dwa dni a Ty zamieszczasz następne piękne rabaty. Chwila niebytności i można się u Ciebie pogubić, czy to tu czy nie tu. Czy ja jestem u Gosi, czy może w innym wypielęgnowanym ogrodzie. Kiedy na to wszystko znajdujesz czas. Rabaty przymyślane, kolorowe - piękne.
Świetna odsłona ogrodu.
Pozdrawiam ciepło
Gocha 08:41, 04 cze 2014

asiach napisał(a)
Gosiu nie było mnie tu dwa dni a Ty zamieszczasz następne piękne rabaty. Chwila niebytności i można się u Ciebie pogubić, czy to tu czy nie tu. Czy ja jestem u Gosi, czy może w innym wypielęgnowanym ogrodzie. Kiedy na to wszystko znajdujesz czas. Rabaty przymyślane, kolorowe - piękne.
Świetna odsłona ogrodu.
Pozdrawiam ciepło

Asiu na Ciebie można liczyć- Ty zawsze wpadasz z dobrym słowem. Dzięki. Rabatki pokazuję raczej te same co były wcześniej tylko roślinki na nich podrosły to i wydają się ładniejsze. Ostatnio tylko tę rabatę z trawami dokończyłam, tzn może jeszcze muszę korą wysypać ale brak sponsora na korę. Asiu nie bardzo mam czas właśnie. Wczoraj dopiero mogłam coś zrobić bo po kilkudniowym deszczu wczoraj trochę podsuszyło. Ale wyszłam do ogrodu dopiero o 20 porobiłam do około 21.30 oczywiście przy lampach włączonych. I później przez godzinę przechadzałam się po ogrodzie planując, projektując, wytężając umysł po to, żeby wymyślać dalsze zmiany ogrodowe i zaplanować co do jesieni muszę kupić i nasadzić. Wyszło mi , że muszę kupić jakieś straszne ilości małych bukszpanów na obwódki. Teraz będę szukała gdzieś w pobliżu Lublina plantatora bukszpanów małych, wykopywanych. Jeszcze pracy i myślenia przede mną dużo. Jeszcze raz dzięki za miłe słowa. Buziaki na nowy dzień.
Mirella 09:41, 04 cze 2014

Gosia twój ogród podobał mi się przed metamorfozą, a teraz podoba mi się jeszcze bardziej, grzybki już są?