Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 20:54, 01 cze 2014

dorciabe napisał(a)
Gosia uwielbiam trawki, fajnie że dałaś badylkom trawkowe skarpety, podoba mi sie bardzo

Dorotko fajnie, że Ci się podoba. Mnie też już teraz się podoba. Poprzednio kupiłam i posadziłam 4 carexy pod zamkiem i miałam wczoraj tam dokupić ale całe szczęście, że byłam w Puławach i Kurowie i właśnie w Kurowie kupiłam nowe carexy dużo większe. I w końcu skończyłam tę rabatę.
Joku 21:05, 01 cze 2014

Gosiu, rabata super wygląda.
Gocha 21:06, 01 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gosiu zakupy bombowe Rabatki piękne i takie uporządkowane Zachwycona jestem
Pozdrawia mnie dzielnie

Cześć Małgosiu. Cieszę się, że do mnie wpadłaś.I dziękuję za pochwały ale do Twojego ogrodu to mi jeszcze dużo brakuje. Miłego tygodnia życzę. Zazdroszczę Wam , że się tak spotykacie w gronie ogrodowiskowym- super spotkania. Pozdrawiam.
Gocha 21:19, 01 cze 2014

zawitka napisał(a)
Gosiu zakup sa to i się zmienia, ale ogrodowiskowo sie robi ha ha

Zawitka fajnie, że ogrodowiskowo się robi bo o to mi chodzi, ale to dopiero początek. Długa droga przede mną. Pozdrawiam.
Gocha 21:25, 01 cze 2014

iwonaal napisał(a)
Masz talent, powtarzam się

Iwonko dziękuję, staram się jak mogę. Pozdrawiam.
Gocha 21:34, 01 cze 2014

BusyBee napisał(a)

No piękne te nowe rabaty- uporządkowane ale kolorowe. To duża sztuka nie narobić bałaganu. Bardzo mi się podoba
I fajne zakupy Powiedz jeśli możesz, jakie drogie były carexy- bo to naprawdę duże sadzonki.

BusyBee dzięki za pochwały, miło mi. Carexy kupiłam w Kurowie w Centrum Ogrodniczym po 7 zł. I bardzo ładne , duże rośliny. W Puławach były też po 7 zł. Ale troche gorsze i nie było zbyt dużo ich , nie można było wybierać. Te wcześniej kupione to były z targu pod zamkiem i też płaciłam 7 zł a były dużo mniejsze. W tym sklepie w Puławach- Ogród Marzeń to warto kupować bo cena przynajmniej niektórych roślin dosyć dobra np szałwia po 5 zł., Trawy brązowe chyba po 6 zł.Zurawki 8,50 zł.
Gocha 21:36, 01 cze 2014

Joku napisał(a)
Gosiu, rabata super wygląda.

Dzięki Jolu za pochwały, super, że się komuś podoba tzn , że może i faktycznie dosyć dobrze mi wyszły. Będę się dalej starać, żeby kolejne były też ok. Pozdrawiam
Gocha 21:41, 01 cze 2014

Kasial napisał(a)
Gosiu piękne rabaty Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła takie robić u siebie ehhh.... Zazdroszczę pozytywnie

Kasiu dziękuję za pochwały. Czas szybko leci i Ty też będziesz mogła robić niedługo swoje rabatki. Pozdrawiam. A mój trawnik już jest koszony a stokrotki to były te duże takie odrodowe , widocznie się jakoś zasiały.Ja bardzo lubię trawnik z takimi małymi stokrotkami. W moim trawniku jest jeszcze kwitnąca koniczyna. Taki ten mój trawnik raczej bardziej wiejski niż ogrodowiskowy.
Kasial 21:52, 01 cze 2014

Właśnie zauważyłam, że Twoje stokrotki są z tych większych. Są trawy mieszanki ze stokrotkami, ale one duże są. Widziałam trawnik z małymi stokrotkami i zapragnęłam mieć taki u siebie lubię wiejsko sielskie klimaty, kojażą mi się z dzieciństwem
BusyBee 21:59, 01 cze 2014

Gocha napisał(a)

BusyBee dzięki za pochwały, miło mi. Carexy kupiłam w Kurowie w Centrum Ogrodniczym po 7 zł. I bardzo ładne , duże rośliny. W Puławach były też po 7 zł. Ale troche gorsze i nie było zbyt dużo ich , nie można było wybierać. Te wcześniej kupione to były z targu pod zamkiem i też płaciłam 7 zł a były dużo mniejsze. W tym sklepie w Puławach- Ogród Marzeń to warto kupować bo cena przynajmniej niektórych roślin dosyć dobra np szałwia po 5 zł., Trawy brązowe chyba po 6 zł.Zurawki 8,50 zł.

Dziękuję za informacje Ceny fajne- szczególnie żurawek. U mnie powyżej 10 zł
Warto porównać ceny, bo często różnią się dość mocno. To istotne, szczególnie gdy kupuje się po kilka, kilkanaście sztuk.