Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Urszulla 18:56, 15 lip 2014

Elu, pozdrawiam. Wreszcie jakieś rabatki pokazałaśbędziesz kanciki robić??
GosiaJoanna 19:12, 15 lip 2014

"1 kg świeżych pokrzyw zalewamy 10 litrami wody. Gotujemy 30 minut. Po ostygnięciu przecedzamy. Stosujemy jako oprysk w rozcieńczeniu, w stosunku 1:4 w walce ze szkodnikami i chorobami roślin."

Tak napisał mi w sms'ie Szwagier ale ja zrobiłam na 5l
nicol21 19:34, 15 lip 2014

Ale u Ciebie wesoło. Se poczytałam a teraz idę doglądać swoje włości
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
gierczusia 19:38, 15 lip 2014

stychaz napisał(a)

Zastosowałam się do rad Magnolii u Marzenki i przetestowałam jesienny. Trawa jest super zielona, nie rośnie już jak głupia ale ma zielooony, intensywny kolor.

Noo widzisz Justynko .. Wiedziałam ,że ktoś fachowy pisał o tym zasilaniu jesiennym nawozem ,ale nie wiedziałam kto.. Coś mi dzwoniło , ale nie wiedziałam w jakim kościele .. Czyli jednak

Wiec przetestowałaś i wiesz ,że to jednak prawda .. Przechodzimy proszę Państwa na nawóz jesienny

Dziękuje bardzo za info
gierczusia 19:40, 15 lip 2014

Urszulla napisał(a)
Elu, pozdrawiam. Wreszcie jakieś rabatki pokazałaśbędziesz kanciki robić??

Ulka .. Ja tych kancików nie umię ..zreszta mam w planie wywalić te drewniane kołki , no i może potem ???

Cieszę się ,że zdjęcia rabat się podobają

Ściskam

Ps. Ja byłam u Ciebie a Ty u mnie
JulkAd 21:22, 15 lip 2014

stychaz napisał(a)

Zastosowałam się do rad Magnolii u Marzenki i przetestowałam jesienny. Trawa jest super zielona, nie rośnie już jak głupia ale ma zielooony, intensywny kolor.

OOOOO!!!! znaczy się koniecznie jesienny następnym razem kupić trza
danuta_szwajcer 21:39, 15 lip 2014

Zdjecie rabaty z lezaczkiem , miodzio) A jaki trawnik) Pozdrawiam
Juzia 22:01, 15 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Oplułam ekran ... W tajemnicy Ci powiem ,że nawet polazłam po osiedlu patrzeć jak ludziska mają..czy kanciato czy na miękko .. 90 % ma na miękko

Noo to dobra..jak kości łamią to na deszcz a jak w klacie ciśnie to cooooo....klata sie rozrasta ?? ( u mnie wskazane ) a tak serio..ciśnięcia w klacie ignorować nie można..do lekarza marsz !!

Na miękko Jajo też wolę na miękko...hehe

Kości mnie zawsze łamią na deszcz...a w klacie ciśnie pierwszy raz. Chyba czas na mnie
Bea 22:20, 15 lip 2014

U mnie yara już wyszła, ostatnio dostały ją stipy.

Leżaczek proszę zostawić.

Nawadnianie to tak, jakby wiedziało że się będzie coś działo wokół nich.

Pozdrawiam i macham
Kindzia 08:16, 16 lip 2014

Gierczuś, u Ciebie zawsze wesoło

Ty nawet nawadnianie masz???? Czego Ty Kobito nie masz???

Buziole