Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

popcorn 07:45, 31 maj 2015

Ja ładnie pozdrawiam!!
Urszulla 12:28, 31 maj 2015

Twoje rękodzieło zachwyca. Widzę że lista oczekujących rośniea czy opuchlaki mogą wyjadać dziury w liściach hortensji, bo Kindziowe mam całe podziurawione i siem denerwujem bardzo- czy ślimaki czy opuchlaki
i opuchlaki na pewno żyją w kompostowniku bo jak brałam moją ziemię ostatnio to zabijałam dużo szarych larw, a jakie dżdżownice wypasione tam żyją tylko mnie nie zabijaj

ładne masz rabatkidawaj częściej. I tojeść Ci się przyjęła
gierczusia 13:41, 31 maj 2015

Urszulla napisał(a)
Twoje rękodzieło zachwyca. Widzę że lista oczekujących rośniea czy opuchlaki mogą wyjadać dziury w liściach hortensji, bo Kindziowe mam całe podziurawione i siem denerwujem bardzo- czy ślimaki czy opuchlaki
i opuchlaki na pewno żyją w kompostowniku bo jak brałam moją ziemię ostatnio to zabijałam dużo szarych larw, a jakie dżdżownice wypasione tam żyją tylko mnie nie zabijaj

ładne masz rabatkidawaj częściej. I tojeść Ci się przyjęła

ja si bardzo cieszę ,źe moje lale tildy się podobają a jak czasem ktoś zamówi , to się cieszę podwójnie , bo mam okazję by coś tam podłubać tak wiec zapraszam

Kompostownik...nooo właśnie muszę serio ten problem przemyśleć ..bo jak widze tam mż być siedlisko problemu i opuchlakowego i karczownikowego i niby dlaczego mam Cię zabijać ?? cenna rada o to dana z serca...nie ma ńic lepszego
A jak Tobie się moje rabatki podobają , to chyba znaczy ,że chociaż częściowo z kokoszkowania się wyleczyłam to znaczy ,że jest postęp
Co do dziur ,zaraz Ci zrobię lekcję poglądową

Ślimak..

Ślimak...

Opuchlak..

Opuchlak....

Reasumując: opuchlaki mają mniejsze ryje noo i zawsze żrą z brzegu ..jak masz dziury w środku liścia to raczej na 100% ślimak..jeśli nie...to drżyj

Ściskam mooocno
Aaa.... a tojeść Twoja przecież z serducha dana więc rośnie jak gooopia zreszta polecam ja serdecznie bo jest świetna rośliną płożącą zadarniającą teraz wrąbałam ją na dach ciekawe czy da radę

gierczusia 14:15, 31 maj 2015

popcorn napisał(a)
Ja ładnie pozdrawiam!!

gierczusia 20:18, 31 maj 2015

Kasya napisał(a)
O...fotki są
Fajna ta skalnica, nie wiedziałam ze tak wysoko wyrasta z kwiatami
Roze tez juz u ciebie bardziej do przodu

Nooo fieszzz ja już siem staram ze zdjęciami
Skalnica ładnie zadarnia, i fajne ma te delikatne kfiatuchy ..ja ńe wiem jak to wyglada na zdjęciu , ale w realu te kwiaty mają jakieś 20 cm wysokości ..a róźe..hmmmm jak w ubiegłym roku marudziłam na nią ,że kapryśnica , to mi Kindzia mówiła : czeeeekaj , dopiero posadzona w przyszłym roku pokaże na co ją stać no i rację miała róź w zasadzie już są ..jutro obfocę

Buziole Kasiu
malgorzata_s... 20:26, 31 maj 2015

Gierczuś obglądnęłam wszyściutko nawet te dziury w liściach. Pozdrówka od mojej Loli tyż
gierczusia 20:29, 31 maj 2015

eda napisał(a)
Pozdrówka przyniosłam i widzę piękną wesołą buźkę i spotkanko było super Kolorki ogrodowe podziwiam paaaa

Edziu czeeeeesć spotkanko było ekstra..naprawdę ten banan z ryjoka to mi ńie zszedł do dzisiaj jak ja koffam takie spotkania

A jeśli kolorki ogrodowe się podobają to ja się cieszę choć u mnie nie jest niestety tak kwiatowo jak u Ciebie
Buziole
gierczusia 20:32, 31 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Gierczuś obglądnęłam wszyściutko nawet te dziury w liściach. Pozdrówka od mojej Loli tyż

Dziurska w liściach ważna rzecz....a może raczej..to co je robi : ważna rzecz .. Zresztą..dzis chyba pierwszy raz fotografowałam dziury

A tych moich Lol to wnet bedzie cała armia a każda inna uwielbiam to
Ps . Mam nadzieję ,że grzeczna jest
gierczusia 20:37, 31 maj 2015

nicol21 napisał(a)
Ale milutko bardzo sympatycznie wyglądasz!

dzięki Ewelinko a Ty nie wiedziałaś wcześniej jak wyglądam ???Serio ??
Buziole
gierczusia 20:41, 31 maj 2015

Bogdzia napisał(a)
Tak ze zdjecia mi wygląda ze za blisko te rh koło siebie ale może to tylko złudzenie.Lola trochę tęskni do Ciebie ale ma sie dobrze , wszyscy ja ogladają i podziwiają precyzje wykonania.Buziaki za to że chcialo Ci sie przyjechac.

Bogdziu między jednym a drugim jest 30 cm..tarragona rośnie bardzo do góry , wachlarzowato a golden torch ma być karłowaty...za blisko ???

Lola nie ma co marudzić , przeca wiem ,źe ma u Ciebie jak w domu nnooo i nie oszukujmy się, u mnie nie miała by takiego, TAKIEGO widoku z okna
Cieszę się ,ze się podoba ..wykonanie takiej Loli dla kogoś to dla mnie przyjemność , więc zapraszam
A co do przyjazdu..Bogdziu to ja dziękuje ,że mogłam przyjechać
Buziole