Twoje rękodzieło zachwyca. Widzę że lista oczekujących rośniea czy opuchlaki mogą wyjadać dziury w liściach hortensji, bo Kindziowe mam całe podziurawione i siem denerwujem bardzo- czy ślimaki czy opuchlaki
i opuchlaki na pewno żyją w kompostowniku bo jak brałam moją ziemię ostatnio to zabijałam dużo szarych larw, a jakie dżdżownice wypasione tam żyją tylko mnie nie zabijaj
ładne masz rabatkidawaj częściej. I tojeść Ci się przyjęła
ja si bardzo cieszę ,źe moje lale tildy się podobają a jak czasem ktoś zamówi , to się cieszę podwójnie , bo mam okazję by coś tam podłubać tak wiec zapraszam
Kompostownik...nooo właśnie muszę serio ten problem przemyśleć ..bo jak widze tam mż być siedlisko problemu i opuchlakowego i karczownikowego i niby dlaczego mam Cię zabijać ?? cenna rada o to dana z serca...nie ma ńic lepszego
A jak Tobie się moje rabatki podobają , to chyba znaczy ,że chociaż częściowo z kokoszkowania się wyleczyłam to znaczy ,że jest postęp
Co do dziur ,zaraz Ci zrobię lekcję poglądową
Ślimak..
Ślimak...
Opuchlak..
Opuchlak....
Reasumując: opuchlaki mają mniejsze ryje noo i zawsze żrą z brzegu ..jak masz dziury w środku liścia to raczej na 100% ślimak..jeśli nie...to drżyj
Ściskam mooocno
Aaa.... a tojeść Twoja przecież z serducha dana więc rośnie jak gooopia zreszta polecam ja serdecznie bo jest świetna rośliną płożącą zadarniającą teraz wrąbałam ją na dach ciekawe czy da radę
Nooo fieszzz ja już siem staram ze zdjęciami
Skalnica ładnie zadarnia, i fajne ma te delikatne kfiatuchy ..ja ńe wiem jak to wyglada na zdjęciu , ale w realu te kwiaty mają jakieś 20 cm wysokości ..a róźe..hmmmm jak w ubiegłym roku marudziłam na nią ,że kapryśnica , to mi Kindzia mówiła : czeeeekaj , dopiero posadzona w przyszłym roku pokaże na co ją stać no i rację miała róź w zasadzie już są ..jutro obfocę
Bogdziu między jednym a drugim jest 30 cm..tarragona rośnie bardzo do góry , wachlarzowato a golden torch ma być karłowaty...za blisko ???
Lola nie ma co marudzić , przeca wiem ,źe ma u Ciebie jak w domu nnooo i nie oszukujmy się, u mnie nie miała by takiego, TAKIEGO widoku z okna
Cieszę się ,ze się podoba ..wykonanie takiej Loli dla kogoś to dla mnie przyjemność , więc zapraszam
A co do przyjazdu..Bogdziu to ja dziękuje ,że mogłam przyjechać
Buziole