Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

waldek727 23:06, 31 maj 2015

gierczusia napisał(a)

Waldku ja Cię normalnie koffam za tego posta stukrotne dzięki to tak czasem jest ,źe człek uwierzy a sam nie sprawdzi..przyjmuje za dobrą monetę to co ktoś powie,a ja z natury ufna jestem ale jak dobrze ,że są takie dobre, fachowe duchy na tym forum ,jak Ty, którzy nas ratują przed głupotami popełnionymi z własnej naszej niewiedzy ..dziękuję
Czyli rozumię , kompostownika absolutnie nie likwidować

Ja też Cię Elu koffam za podjęcie słusznej decyzji.
Jakby co, to nawet zapisałem sobie Twój numer telefonu.
Bravo ja!
Enya73 23:11, 31 maj 2015

Dzięki Elu, to najfajniejszy prezent jaki mogłam dostać, bo z serca i własnoręcznie zrobiony.

Lola idealnie wpisuje się w klimat mojego odnowionego salonu.

Cieszę się z wczorajszego spotkania , było jak zwykle wesoło

Buziaki dla Was

I Lola w salonie

AlKa 23:18, 31 maj 2015

Boska Lola
gierczusia 10:39, 01 cze 2015

Alka dzięki fajnie że się podoba

Anitko wiesz jak ja się martwiłam ,że w kolor Twoich ścian nie uda mi się wstrzelić z jej garderobą ??? Dobrze ,że była taka koszula..hhmmmm..już przyciasna.. dzięki Bogu ..,,pasowała idealnie..to znaczy się..teraz widzę ,że idealnie tak więc cała przyjemność po mojej stronie a wiesz ,że ja dłubać przy Lolach lubię bardzo dziękujemy za imprezkę , jak co roku było miło i pysznie buziole dla Was

Waldek Numer aaa...z wizytówki .. No to dobrze bo to zasadniczo tajemńica jakowaś nie jest Tak se myślę,że zawsze warto mieć , na wszelki wypadek w czasie spotkań , albo załatwiania czegoś..albo jak się komu Lolę zechce sprezentować
Kindzia 10:50, 01 cze 2015

Gdzieś czytałam, że Twój wiąz focha ma? Dobrze czytałam??? A poczemu?

Mam takiego świeżoka, ze dwa tygodnie u mnie rośnie...mam się martwić?
gierczusia 10:53, 01 cze 2015

Kindzia napisał(a)
Gdzieś czytałam, że Twój wiąz focha ma? Dobrze czytałam??? A poczemu?

Mam takiego świeżoka, ze dwa tygodnie u mnie rośnie...mam się martwić?

Nieeee Kasiu mój jest okej , rośnie i wprawdzie walczę ze szpecielami i chciałabym ,żeby rósł szybciej , ale ..ja se mogem kcieć w ogrodzie pod górkę chyba był łysy nadal..tak m się coś wydaje ...
Ńie martw się , nie martw
Buziole
gierczusia 11:00, 01 cze 2015

I mały raport z mikro ogrodu o poranku

Burza kwiatów wiciokrzewu Browna fuchsioides i róża giardina

Giardina raz jeszcze

I rabata czerwono - żółta z dalszej i bliższej perspektywy

miłego tygodnia i jak fajnie ,że on taaaki krótki
gierczusia 11:06, 01 cze 2015

Luki napisał(a)
Nieprzyjemna konieczność mi się przypomniała, odpowiedni moment, aby wyjść na łowy dziuro wygryzaczy
Mmm, a Lola jako mo fajno kieca

Łukasz noo przeca Ty ich nie mosz tych..nooo , jak ich piknie nazwałeś : dziurowygryzaczy chyba ż profilaktycznie wychodzisz , albo żeby zaczerpnąć świeżego wieczornego powietrza

....specjalnie dla Loli uszyłam spódnicę bombkę po raz pierwszy w zyciu ale chyba się udała , skoro nawet Chop zwrócił na nią uwagę
gierczusia 11:10, 01 cze 2015

Bogdzia napisał(a)

30 cm to mało ale sama zobaczysz jak bedą rosły , najwyżej przesadzisz. No to następna Lola, podziwiam znów wykonanie a i strój również.Buziaki.

Mało...aaa..tego się właśnie obawiałam....ale może ..ten karłowaty będzie naprawdę karłowaty i dzieki temu uniknę przesadzania albo w chwili dramatu odmłodzę go wieszzzzz, tak jak w tym fajnym ogrodzie w Niemczech , który odwiedziłaś...no wiesz.....do korzenia

Co do Loli , to była zamówiona przez Anitkę na prezent urodzinowy pod nowy kolor ścian w salonie sweterek wydziergałam ręcznie
Buziole i ściskam mocno
gierczusia 11:14, 01 cze 2015

Kacha123 napisał(a)
Kolejna boska Lola. Ależ Ty masz talent! Skalnica cienista cudna - nie znałam takiej, ale już sobie wygooglowałam. Może i ogród masz w skali mikro, ale jaki przytulny Pozdrawiam serdecznie.

Za komplimenta dla Loli dziękuję .. Dla każdego cuś miłego albo pod kolor salonu , albo grabki dla ogrodniczki , albo garnek dla Lolo kuchennej i tak się bawię

Cieszę się ,że odebralaś moj ogród jako przytulny..właśnie o to mi chodziło..to jest mój stały priorytet - przytulność jak się choć troszkę udało to super

Skalnicy mam aże w nadmiarze, ostanio wyciepałam ,bo by mi pól ogrodu zarosła..kcesz ???

Buziole