Kasia - jak chcesz to po ciebie przyjadę po drodze. To się większy spęd szykuje pogoda podobno w weekend ma być!
Izu co to za trawki czuprynki na ostatnim zdjęciu?
Ogólnie nie wytrzymałam bo mnie w pracy tak inteligentny inaczej dostawca wnerwił i poszłam do L bo cebulki rzucili. 14 paczek wytargałam. Teraz się zastanawiam gdzie ja to wszystko posadzę...
Moja znajoma Ukrainka mówi, małe dzieci nie dają spać, duże dzieci nie dają żyć;D
Ma być ładnie Oby, bo już mam dość, wszystko ufaflunione przez brak ściółki:/ Z drugiej strony dobra pogoda na sadzenie, więc nie ma co narzekać. Jakie cebule kupiłaś? Ja kupiłam kilka bodziszków i też nie wiem gdzie posadzę haha
A te trawki to Silver Sceptre.
Eh Ola, ja to bym chciała umieć ogarniać ogród tak jak Ty... Ciągle coś mi nie wychodzi, ale cóż. Człowiek się uczy całe życie
Nie kupuj, dzięki, poczekam z tym do wiosny. Są śliczne, ale kurka muszę skończyć to co mam rozgrzebane a nie zaczynać następne. Tym bardziej, że na miejscu bodziszków rosną aktualnie berberysy, których nie mam gdzie przenieść na razie...
Na stronie Bayera piszą, że dadzą radę. Oby, bo ja też w tym roku je sadzę. Choć powiem Ci, że po porażce z tulipanami w donicach czuję się zniechęcona. W planie mam szafirki, iryski i narcyzy.