Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród pod lasem

Ogród pod lasem

inka74 19:26, 07 wrz 2017

Kasia_CS napisał(a)
Ja nie dam rady raczej w niedzielę, bo do dziadków Kubę mamy dostarczyć.. chyba, ze cos się zmieni, to może bym się nawet z kimś zabrała? Pomyśle, czy w ogóle się da..

Kasia - jak chcesz to po ciebie przyjadę po drodze. To się większy spęd szykuje pogoda podobno w weekend ma być!

Izu co to za trawki czuprynki na ostatnim zdjęciu?

Ogólnie nie wytrzymałam bo mnie w pracy tak inteligentny inaczej dostawca wnerwił i poszłam do L bo cebulki rzucili. 14 paczek wytargałam. Teraz się zastanawiam gdzie ja to wszystko posadzę...
babka 20:12, 07 wrz 2017

Nie posiadam umiejętności ładnego komponowania roślin ale Ty za to dajesz popis za każdym razem. Ślicznie w donicach i w ogrodzie. Zazdraszczam
UrsaMaior 20:25, 07 wrz 2017

Kawa napisał(a)
śliczne donice u mnie petunie dogorywają
i weny brak na wsadzenie czegoś innego

a dziś to już w ogóle nic mi się nei chce bo mnie dzieciaki rozbiły nerwowo ..

Moja znajoma Ukrainka mówi, małe dzieci nie dają spać, duże dzieci nie dają żyć;D

inka74 napisał(a)

pogoda podobno w weekend ma być!

Izu co to za trawki czuprynki na ostatnim zdjęciu?

Ogólnie nie wytrzymałam bo mnie w pracy tak inteligentny inaczej dostawca wnerwił i poszłam do L bo cebulki rzucili. 14 paczek wytargałam. Teraz się zastanawiam gdzie ja to wszystko posadzę...

Ma być ładnie Oby, bo już mam dość, wszystko ufaflunione przez brak ściółki:/ Z drugiej strony dobra pogoda na sadzenie, więc nie ma co narzekać. Jakie cebule kupiłaś? Ja kupiłam kilka bodziszków i też nie wiem gdzie posadzę haha

A te trawki to Silver Sceptre.

babka napisał(a)
Nie posiadam umiejętności ładnego komponowania roślin ale Ty za to dajesz popis za każdym razem. Ślicznie w donicach i w ogrodzie. Zazdraszczam

Eh Ola, ja to bym chciała umieć ogarniać ogród tak jak Ty... Ciągle coś mi nie wychodzi, ale cóż. Człowiek się uczy całe życie

mrokasia 20:35, 07 wrz 2017

Tiaaaa, Ola to niezły kokiet jest!!!
UrsaMaior 20:38, 07 wrz 2017

Właśnie To co, kupić Ci jutro te bodziszki?

mrokasia 20:43, 07 wrz 2017

Nie kupuj, dzięki, poczekam z tym do wiosny. Są śliczne, ale kurka muszę skończyć to co mam rozgrzebane a nie zaczynać następne. Tym bardziej, że na miejscu bodziszków rosną aktualnie berberysy, których nie mam gdzie przenieść na razie...
babka 20:48, 07 wrz 2017

@ dwie Ja na serio podziwiam Wasze talenta i od Was się uczę
Fajnie macie, że tak blisko siebie mieszkacie
inka74 20:59, 07 wrz 2017

Tulipany Darwina van Ejik, szafirki Fantasy Creation, te małe czosnki i trochę w mixie, kremowe podwójne żonkile.

Właśnie czy żonkile mogą rosnąć w cieniu??
UrsaMaior 21:24, 07 wrz 2017

babka napisał(a)
@ dwie Ja na serio podziwiam Wasze talenta i od Was się uczę
Fajnie macie, że tak blisko siebie mieszkacie

Ola, pół godziny samochodem, nie tak znowu blisko, ale dla chcącego nic trudnego
UrsaMaior 21:27, 07 wrz 2017

inka74 napisał(a)
Tulipany Darwina van Ejik, szafirki Fantasy Creation, te małe czosnki i trochę w mixie, kremowe podwójne żonkile.

Właśnie czy żonkile mogą rosnąć w cieniu??

Na stronie Bayera piszą, że dadzą radę. Oby, bo ja też w tym roku je sadzę. Choć powiem Ci, że po porażce z tulipanami w donicach czuję się zniechęcona. W planie mam szafirki, iryski i narcyzy.