Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Toszka 14:58, 13 kwi 2016

i udało się wydłubać całego drania?

jak go posadzisz docelowo to zobaczysz czy ciąć w połowie czy wyżej. Na razie jest jajo i trzeba ciachnąć płaszcząc od góry.
anka_ 15:03, 13 kwi 2016

Mam nadzieję, choć istnieje ryzyko -dlatego będzie w donicy. Boki napewno czyste, ale środek to kilka pni razem, więc nie wiem czy tam coś nie zostało.

Ciachać połowę z wysokości i troszkę boczki?

Ha.... właśnie zobaczyłam, że edytowałaś.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Toszka 15:07, 13 kwi 2016

boję się, że w donicy (nie mów mi, że w tej tyciej???) to mu będzie ciężko - toż to dziecko natury, a nie doniczkowy twór

Mocno musisz namoczyć ziemię, błocko zrobić, aby dobrze wypełniło luki pomiędzy korzeniami.

z góry mocno, a boki, te do rozkrzewienia przytnij koniecznie ale z rozsądkiem. Też miałam takie krzaczory (cięte były bez głowy na gałązki do przystrojenia), a teraz... sama widziałaś
anka_ 15:11, 13 kwi 2016

Ta tycia donica ma prawie pół metra, większej nie mam. ale masz rację, nie bardzo się w niej mieści. Ale boję się, żeby tego dziadostwa nie przenieść w inne miejsce.

Czy bukszpan jest trujący? Bo coś mi chodzi po głowie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Toszka 15:15, 13 kwi 2016

jest trujący... a co chcesz sałatkę z niego robić? On śmierdzi... ble...
na sałatkę lepsza i skuteczniejsza (strychnina) jest Difenbachia... z sałatą ze śmietaną.... i... pozamiatane
anka_ 15:21, 13 kwi 2016

IWONKA ! Udusiła bym się przez ciebie! Mąż patrzy się na mnie jak na wariata, że rżę do komputera.

Chciałam narazie posadzić u kur, tam by się drań spod kontroli nie wymknął.

anbu 15:22, 13 kwi 2016

He he dobra ta sałatka, też monitor poplułam
Aniu skąd masz takiego wielkiego buksa?
Mira104 15:25, 13 kwi 2016

Toszka napisał(a)
jest trujący... a co chcesz sałatkę z niego robić? On śmierdzi... ble...
na sałatkę lepsza i skuteczniejsza (strychnina) jest Difenbachia... z sałatą ze śmietaną.... i... pozamiatane

Hahaha i jak tu nie lubić Toszki jak ona takie przepisy daje
anka_ 15:26, 13 kwi 2016

anbu napisał(a)
He he dobra ta sałatka, też monitor poplułam
Aniu skąd masz takiego wielkiego buksa?

No tak rósł sobie u mnie zapomniany a teraz go reanimuję. Mam jeszcze więcej.

Mira104 napisał(a)

Hahaha i jak tu nie lubić Toszki jak ona takie przepisy daje
No się nie da...

Toszka 16:20, 13 kwi 2016

anka_ napisał(a)
IWONKA ! Udusiła bym się przez ciebie! Mąż patrzy się na mnie jak na wariata, że rżę do komputera.

Chciałam narazie posadzić u kur, tam by się drań spod kontroli nie wymknął.

przepraszam moje Drogie, ale muszę dalej pociągnąć myśl...
Aniu, nie wiem czy rosół z kury po diecie bukszpanowej nie będzie capił kocimi szczochami