Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Mira104 16:40, 13 kwi 2016

Hahaha
anbu 17:01, 13 kwi 2016

O Bożesz ta dedukcja mnie przerosła Toszka a ja myślałam, że Ty zawsze taka poważna
Ania poleciała pewno buksa dopieszczać
Kasya 18:01, 13 kwi 2016

Toszka napisał(a)

przepraszam moje Drogie, ale muszę dalej pociągnąć myśl...
Aniu, nie wiem czy rosół z kury po diecie bukszpanowej nie będzie capił kocimi szczochami

jest duza szansa moim zdaniem
Agatek 18:49, 13 kwi 2016

też się uśmiałam
anka_ 19:04, 13 kwi 2016

No ładnie Kobietki tak się nabijać...?

Toszka napisał(a)
przepraszam moje Drogie, ale muszę dalej pociągnąć myśl...
Aniu, nie wiem czy rosół z kury po diecie bukszpanowej nie będzie capił kocimi szczochami

No, wprawdzie z tych co teraz chodzą rosołu nie będzie bo mają dożywocie, ale ryzyko capienia jajek istniało. Toteż jegomość dostał miejscówkę na środku warzywniaka, a obok przekopane na zrobienie sadzonek po jutrzejszym cięciu.

Mira104 napisał(a)
Hahaha

anbu napisał(a)
O Bożesz ta dedukcja mnie przerosła Toszka a ja myślałam, że Ty zawsze taka poważna
Ania poleciała pewno buksa dopieszczać

Toszka i powaga?! No coś ty....
Buksika niestety nie dopieściłam, cięcie jutro. Dzisiaj skorzystałam z okazji, że eM w domu i przesadzaliśmy w sadzie. A i tak sąsiad do pomocy był potrzebny. Ale najgorsze za nami.

Kasya napisał(a)
jest duza szansa moim zdaniem

Też się tego wystraszyłam, więc znalazłam mu lepszą miejscówkę.

Agatek napisał(a)

też się uśmiałam

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 19:52, 13 kwi 2016

Dzisiaj pod sekator poszła lawenda. Przycięłam nisko wg Toszkowej instrukcji. No i zrobiłam sadzonki jak Kasia.

Dużo do przodu poszły roboty przy wale i jest szansa, że w tym tygodniu temat będzie zamknięty. W sensie usypywanie, bo później czeka robota przy szykowaniu go do nasadzeń. Na szczęście jest on pomyślany tak, żeby mógł wjechać sprzęt.

Ale chyba najbardziej cieszy fakt, że widzę postępy.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kasya 19:54, 13 kwi 2016

anka_ napisał(a)
Dzisiaj pod sekator poszła lawenda. Przycięłam nisko wg Toszkowej instrukcji. No i zrobiłam sadzonki jak Kasia.

Dużo do przodu poszły roboty przy wale i jest szansa, że w tym tygodniu temat będzie zamknięty. W sensie usypywanie, bo później czeka robota przy szykowaniu go do nasadzeń. Na szczęście jest on pomyślany tak, żeby mógł wjechać sprzęt.

Ale chyba najbardziej cieszy fakt, że widzę postępy.

pokaz jak wyglada
anbu 20:04, 13 kwi 2016

Ależ pędzisz Aniu z robotą chwali się
anka_ 20:16, 13 kwi 2016

Kasiu ale wał czy lawenda? Dzisiaj już ciemno ale jutro cyknę.
Toszka 20:19, 13 kwi 2016

ach, Aniu, zapomniałam ci powiedzieć, że wszystkie 3 przylaszczki żyją. Jedna kwitła, a jak przekwitła to wypuściła liście, a po niej jej siostry pokazały listki
Takie szkraby, a tak cieszą