Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

roma2 20:01, 27 paź 2016

Ja kabelek od aparatu, znalazłam po roku poszukiwań. W starej torebce. Nie wywaliłam torebki, bo nie była zniszczona do imentu i szkoda mi było. W zeszłym tygodniu robiłam porządki z serii "wywalam niepotrzebnie trzymane manele". I był. A ja zdążyłam tysiąc razy opierniczyć męża, że pewnie gdzieś wywiózł i zapodział. Chyba też nie pomogłam.
anka_ 21:04, 27 paź 2016

Toszka napisał(a)
Ja mam kabelek, akumulator, a aparat diabeł ogonem nakrył
Nie wiem czy pomogłam

Twój kabelek, mój aparat... z dwóch zestawów zrobimy jeden a później jeden tydzień u ciebie, jeden u mnie... Pasuje?

roma2 napisał(a)
Ja kabelek od aparatu, znalazłam po roku poszukiwań. W starej torebce. Nie wywaliłam torebki, bo nie była zniszczona do imentu i szkoda mi było. W zeszłym tygodniu robiłam porządki z serii "wywalam niepotrzebnie trzymane manele". I był. A ja zdążyłam tysiąc razy opierniczyć męża, że pewnie gdzieś wywiózł i zapodział. Chyba też nie pomogłam.
Kurczę, wiesz Romciu że niedawno zmieniłam torebkę.... i też jeszcze starej nie wywaliłam.... lecę sprawdzić....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Makusia 09:06, 28 paź 2016

Długo sprawdzasz....
anka_ 09:07, 28 paź 2016

Makusia napisał(a)
Długo sprawdzasz....
Ha, ha, ha....

Nie znalazłam....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Makusia 09:09, 28 paź 2016

No powiem Ci tylko, że zgubiłam ładowarką do MP3 mojego Syna i od dwóch tygodni chodzę i myślę gdzie ją piżgnełam...W dodatku jest nietypowa i nie mogą ją zastąpić żadną dostępną w domu
anka_ 10:02, 28 paź 2016

No cóż, nie powinnam publicznie się przyznawać, ale na wiosnę 'schowałam' końcówki do słupków (całą reklamówkę!) i wcięło. Już 3 razy przetrzepaliśmy chatę łącznie ze strychem i nic. Już chyba prędzej człowiek by znalazł tą przysłowiową igłę w stogu siana.

Ale.... znalazłam kabelek.
Romo byłaś blisko. Wprawdzie nie był w torebce już, ale schował się do teczki z dokumentami z którą w owej torebce podróżował....

Kurczę a ja już po przejściach dębkowych i kabelkowych w akcie desperacji zamówiłam cisy... i po co mi to było.

Jak już mam kabelek... mój nowy lokator...

Kawa 10:07, 28 paź 2016

Ani piękny ten nowy lokator !!!
zdjęcie wymiata
anka_ 10:11, 28 paź 2016

Miskanty... szkoda, że nazwy dawno zjadł pies...

Irga Zabella- uwielbiam ją...

Błyszcząca też świeci...

anka_ 10:15, 28 paź 2016

Kawa napisał(a)
Ani piękny ten nowy lokator !!!
zdjęcie wymiata

Powiem ci Kamilo, że bardzo się z niego cieszę. Choć on taki zwykły i po przejściach... ale mój. A już miałam go wyrzucić przez ten 'dodatek', ale on tak cudnie świecił czerwienią. Dostał szansę, zobaczymy.
Kawa 10:23, 28 paź 2016

czerwień piękna
no i cisy zamówiłaś