Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Toszka 10:52, 06 mar 2017

Roczne przyrosty Molette to 60-80cm
Najtrudniej było zlokalizować producenta i ją zanabyć
Monia81 11:44, 06 mar 2017

Przebiegłam przez Twój wątek, działeczka duża i pracy włożonej też sporo, piękne ciemierniki, piwniczka i staw super, a i ptaszki, superZ chęcią będę zaglądać
anka_ 11:56, 06 mar 2017

Toszka napisał(a)
Roczne przyrosty Molette to 60-80cm
Najtrudniej było zlokalizować producenta i ją zanabyć
Iwonka a ty ją wiążesz na zimę? Nie rozkłada się na boki pod ciężarem śniegu? Bo moja Fasigiata się rozjechała...

Monia81 napisał(a)
Przebiegłam przez Twój wątek, działeczka duża i pracy włożonej też sporo, piękne ciemierniki, piwniczka i staw super, a i ptaszki, superZ chęcią będę zaglądać
Moniko bardzo dziękuję i serdecznie zapraszam. Pracy włożone sporo choć głównie w ziemię, więc narazie efekty niewielkie. ale zaczynam sadzić, więc mam nadzieję na bardziej widoczne efekty moich działań.

Dzisiaj wystraszyłam się, że Purple Mayesty z nasionek od Hani mi zaczęła usychać a ona zrobiła mi niespodziankę i zaczęła się przebarwiać już. Słonko pilnie potrzebne...

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 11:59, 06 mar 2017

Wracając do ogrodu Toszki... zauważyłam jeden element wspólny... podobne ptaki po niebie latają... tyle tylko że moje z innego gniazda startują...

Innych ptaszków w ogrodzie Iwonki też dużo....

Wróble- kurczę już kilka lat ich nie widziałam...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Monia81 12:02, 06 mar 2017

anka_ napisał(a)
Wracając do ogrodu Toszki... zauważyłam jeden element wspólny... podobne ptaki po niebie latają... tyle tylko że moje z innego gniazda startują...

Innych ptaszków w ogrodzie Iwonki też dużo....

Wróble- kurczę już kilka lat ich nie widziałam...

No to ten element mam z Wami wspólny, też latają tego typu ptaki, bo niedaleko mam gniazdo startowe
anka_ 12:42, 06 mar 2017

anbu napisał(a)
Aniu[/b] pokaż klona strzepistokorego ... plisss. On naprawdę tak wolno rośnie jak piszą w necie? :/

Aniu tu go masz w liściastej odsłonie https://www.ogrodowisko.pl/watek/4734-kiedys-bedzie-tu-ogrod?page=86#post_1

Tu fotka z obecnej zimy, widać przyrosty... w ostatnim roku ok 1m. Pierwsze dwa lata stal jak zaklęty.

anbu 12:54, 06 mar 2017

No Ania chyba będziesz naszym szpiegiem i co jakiś czas zawyślemy Cię do ogrodu Toszki ... z aparacikiem
Zdjęcia super Kulki i stożki ... ech .. to moja bajka

Klon super, czyli musiał się ukorzenić i dopiero poszedł w górę, tak jak wszystko zresztą.
Śliczny jest
AniMa 13:06, 06 mar 2017

Aniu przyszłam z rewizytą i od razu z Twoim pomysłem na nasadzenie lasku sosnowego i rodków skojarzył mi się wczorajszy odcinek Nowej Ma. Tam może nie był luźny lasek, ale właściciel zostawił zastane sosny a w nie wkomponował dużo nasadzeń tradycyjnych bylin... Ogólnie pomyśł wart przeanalizowania, chociaż nic nie ujmuje Adrzejowemu Ogrodowi:0
Jaki masz zamiar na palenisko- okrągłe czy coś a'la kubik????
Zaznaczam twój wątek
Kawa 13:07, 06 mar 2017

Ania ale masz siewek

klon super wystrzelił
a ogród Tochy
ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sylwia_slomc... 13:09, 06 mar 2017

Ale miałaś fajną wycieczkę
Z pomocą Toszki będziesz miała cudny ogród