Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

AniMa 10:43, 07 mar 2017

anka_ napisał(a)
Teraz doszłam do wniosku, że mobilne będzie bardziej praktyczne. Coś takiego jak twoje, w tym stylu http://www.es-er.pl/allegro/zestawpiotrinox50607zeliw/3.jpg

Dokładnie taki mam, choć nie wiem czy ta firma....
Marzy mi się pergola wykończona w ten sposób z miejscem na palenisko... Tzw. 2w1
anka_ 10:58, 07 mar 2017

Aniu ta fotka to taka przykładowa, bo kupować będę u siebie w ogrodniczym i nie mam pojęcia jakiej są firmy.
Super te wykończenie pergoli które pokazałaś. Ja niektóre marzenia zostawiłam daaaleko za sobą...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
AniMa 11:20, 07 mar 2017

Marzenia są do spełnienia...trzeba tylko eMa przewałkować
anka_ 11:28, 07 mar 2017

Aniu.... bym się udusiła... właśnie piłam kawkę jak przeczytałam twój post... i jak wyobraziłam sobie mojego przewałkowanego eMusia...
On taka chudzina, że nawet wałkować nie ma co...

A z marzeń nie rezygnuję, poprostu zamieniłam je na bardziej realne. Ale na wypadek wygranej szóstki w lotto też mam zestaw...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
AniMa 12:21, 07 mar 2017

W lotto też wierzę i w nim pokładam nadzieję....Z finansami na ogród ciężko....No bo jak wytłumaczyć wyższość wydatku na kolejnego bukszpanika, cisa czy brzozy nad innymi ważnymi wydatkami...
ech...Trzeba zawód jednak zmienić
Szkółkę założyć
Monia81 12:28, 07 mar 2017

Aniu - a nóż widelec, plany trzeba mieć, może akurat "szósteczka" się trafi
Mira104 22:16, 07 mar 2017

To się napatrzałam, oczy nacieszyłam przy okazji grateczki na 200
anka_ 07:02, 08 mar 2017

Aniu, Moniko najgorzej, że ja z tych co plany co zrobić z ewentualną wygraną mam, ale.... kuponów nie puszczam bo szkoda mi kasy...

Miro

Margerytka40 07:07, 08 mar 2017

No to Anka obie tak mamy . Nawet jak kiedyś zagrałam i trójka była to zapomniałam za to zagrać jeszcze raz
anka_ 08:50, 08 mar 2017

Wiesz Asiu pamiętam taką piosenkę:
"Ludzie - nie sprzedawajcie swych marzeń
Nie wiadomo co się jeszcze wydarzy..."

Chociaż chyba jestem na tym etapie na którym pozostają głównie wspomnienia i pomaganie aby teraz marzenia dzieciaków się spełniały...
Ale raz do roku, na 'mikołaja' puszczam kuponik... nigdy nic nie wiadomo...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies