Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Monia81 22:07, 30 mar 2017

Aniu krokusiki cudeńka, azalia też już fajna
Gruszka_na_w... 23:26, 30 mar 2017

Azalia pontyjska to moje niespełnione marzenie. Bardzo ciężko na nią trafić w sklepach. Piękny prezent sprawiła Ci Bogdzia. Te nowe azalie też pięknie się prezentują.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
anka_ 00:26, 31 mar 2017

Makusia napisał(a)
Cudeńka!!
Martuś dzięki

roma2 napisał(a)
Piękności pokazujesz Aniu . Melinki cudne, ale widzę, jak pięknie ziemię mają przygotowaną !!!

Dziękuję Romciu No powiem, że przyłożyłam się do przygotowania stanowiska. Mam nadzieję, że im się spodoba. Jeszcze dużo do sadzenia.

mateuszmichn napisał(a)
Witaj. Wpadam też do ciebie i od razu widzę krokusy
Może nie tyle co w szczecinie ale zawsze coś. U mnie sporo poginęło przy jakiś przesadzaniach a niestety zapomniałem dokupić na jesien
Na szczęście o tulipanach nie zapomniałem

Może kiedyś będę miała Mateuszu choć namiastkę takiego pola krokusowego jak w Szczecinie. Tulipanów nie sadzę, bo wkurzają mnie później te liście. Ale krokusów i czosnków na jesieni muszę nabyć. Tulipanki może botaniczne...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 00:51, 31 mar 2017

Urszulla napisał(a)
Ciekawy Twój ogród. Całkiem inny charakter i taka eko-natura
Urszulo ogród dopiero zaczynam tak naprawdę tworzyć, ale dziękuję. Poczytuję to jako ogromny komplement.

Monia81 napisał(a)
Aniu krokusiki cudeńka, azalia też już fajna

Krokusy cieszą, bardzo. Tylko dlaczego żółte nie chcą u mnie rosnąć? Azalia cieszy, ta chyba najbardziej mi się podoba z tych co kupiłam.

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Azalia pontyjska to moje niespełnione marzenie. Bardzo ciężko na nią trafić w sklepach. Piękny prezent sprawiła Ci Bogdzia. Te nowe azalie też pięknie się prezentują.

Haniu nawet nie wiesz jak długo ja marzyłam o pontyjce. Też nie mogłam jej namierzyć. Prezent od Bożenki sprawił mi ogromną radość, której nie da się nawet opisać. Bardzo się staram aby dobrze się u mnie czuła.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
MirellaB 07:08, 31 mar 2017

Pięknie wiosennie
Pierwszy raz widzę roślinkę Melinka
Kawa 08:27, 31 mar 2017

ślicznie ten dereń wygląda
AniMa 08:29, 31 mar 2017

Wow, ale śliczności pokazujesz...
Rewelacyjne zdjęcie z trzmielem i krokusami
Co to za siewki? Ta na pierwszym zdjęciu przypomina mi łubin????

anka_ napisał(a)

[img size=600x430
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/135/1355217/original.JPG[/img]

Mira104 08:41, 31 mar 2017

Anka no ślicznie te kwiatki nawet te małe siewki oko cieszą.
anka_ 09:33, 31 mar 2017

AniMa napisał(a)
Co to za siewki? Ta na pierwszym zdjęciu przypomina mi łubin????
Aniu siewki to łubin i berberys. Muszę popikować tylko jakoś doba za krótka

Runianka
Margerytka40 09:35, 31 mar 2017

Śliczna ta runianka i nie wiem dlaczego jeszcze jej nie mam