Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 19:53, 25 mar 2017

Alicja169 napisał(a)
Aniu w związku z Twoją uwagą na moim wątku - czy masz może jakieś porównanie jak wygląda taka sadzonka z mikoryzą ?

Alicjo zdjęć nie mam, bo nigdy mi nie przyszło do głowy robić jak wszystko ok. Taka biała grzybnia jest bardzo częsta u sosen, które nie miały dużych dawek sztucznych nawozów. I bardzo pożadana. I ładnie pachnie... (PS znaczy dla mnie, tak pieczarkowo. Ale mój eMuś stwierdził, że śmierdzą te korzenie)
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 19:58, 25 mar 2017

Kawa napisał(a)
śliczne te kolory
Kolory wszelkiej maści bardzo potrzebne, bo wiosna nie rozpieszcza. Dzisiaj u mnie taka zimnica, że masakra... jakby zima szła...

Makusia napisał(a)
Ale ładne te azalie- aż kipią zdrowiem! Kolor cudny taki żywy. Niech cieszą oko.
Marto powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szczególnie właśnie z tej Meliny. Nie widziałam jej wcześniej na żywo i byłam ogromnie miło zaskoczona wyglądem i pokrojem. Ciekawe jak zakwitnie, a pąków ma mnóstwo. Kupiłam 3 i napewno dokupię.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 13:13, 27 mar 2017

Kochani powiedzcie mi czy te paki na azalii to kwiatowe czy liściowe?

Toszka 15:10, 27 mar 2017

kwiatowe, a te maleńkie to lisciowe.
Agania 21:30, 27 mar 2017

Takie pąki to moje ulubiene są

Papierówka to mi się kojarzyła tylko z jabłkami, muszę się u Ciebie doszkolić z drzew

Ja to dla Ciebie mam kawał podziwu, piękny staw i wał, cały ogród wygląda bajecznie

Wrócę w wolnej chwili na dłużej, muszę się do Ciebie zapuścić na dłużej
Całuję
Bogdzia 21:51, 28 mar 2017

Obejrzałam Melinkę ładnie sie prezentuje.
polinka 22:03, 28 mar 2017

anka_ napisał(a)

Alicjo zdjęć nie mam, bo nigdy mi nie przyszło do głowy robić jak wszystko ok. Taka biała grzybnia jest bardzo częsta u sosen, które nie miały dużych dawek sztucznych nawozów. I bardzo pożadana. I ładnie pachnie... (PS znaczy dla mnie, tak pieczarkowo. Ale mój eMuś stwierdził, że śmierdzą te korzenie)

Ciekawa informacja! całe życie człowiek się uczy
Mira104 06:47, 29 mar 2017

Śliczne azalie, krokusiki też oko cieszą
MirellaB 07:25, 30 mar 2017

Witaj. Pytałaś u mnie o wrzosy. Teraz się zorientowałam, że napisałam Ci nazwę wrzosów rosnących po środku. Te z boku po prawej to niewiem jaka odmiana.
Kawa 08:24, 30 mar 2017

azalia śliczna
u mnie ciepło w nocy mocno padało
dobrze bo posadziłam klona i heptacodium

boszzz
i tak nie wiem czy w dobrym miejscu hihihi