Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

AniMa 13:00, 07 kwi 2017

Iwonka pamiętam, ze u Ciebie na szerokość ramion ale zastanawiałam sie czy masz ciemierniki w kupie czy pojedynczo nasadzone...Ciekawi mnie jak wygląda rabata gdzie ciemierniki nie są wsadzone pojedynczo ale w większej grupie....
anka_ 13:36, 07 kwi 2017

Mira104 napisał(a)
Śliczne ciemierniki
Sarny też oko cieszą, u mnie to za chwilę na zdjęciach będziemy pokazywać dzieciom jak wyglądają zwierzęta leśne, to jest chore jak wycinają u mnie lasy, nawet to cudne dzikie wrzosowisko zniszczyli i nic z tym nie można zrobić. Co niektórym, to na mózg padło i tyle.
Miro to się nazywa "zmiana polityki leśnej" jak to określił jeden z nadleśniczych. U nas sadzą następny las, ale zanim on urośnie to zwierzaki będą do domów wchodzić. Jakoś zero równowagi w tych poczynaniach...

Kasya napisał(a)
ja sie przekonalam do ciemernikow w zeszlym roku
najpierw jak kupilam ladne okazy w bardzo dobrej cenie
bo jakos nie moglam zaakceptowac 40 pln na byline, bo w takich cenach byly w CO
a jeszcze bardziej jak urosly mi ogromniaste i piekne w donicach
Jakoś specjalnie zakochana w nich nie jestem, ale przyznać im trzeba że są ozdobą cały rok. I są bezproblemowe .

Kasya napisał(a)
ja przezornie zakupy na swieta zrobilam wczesniej
Przy mojej ekipie tak się niestety nie da. Ale za to późną jesienią robię zakupy przedsezonowe i też wiosną radocha jak zaczynają paczki schodzić.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
JoannA 20:20, 07 kwi 2017

Bardzo się cieszę Aniu że zaopiekujesz się moimi maluszkami. Będę bardzo wdzięczna. A na zakupy to świętach to chyba będzie odpowiednia pora. Bylinki ładnie ruszyły i już będzie widać co się kupuje.
Rozumiem że lista zakupów już gotowa?
Pozdrawiam Aniu
JoannA 20:20, 07 kwi 2017

Bardzo się cieszę Aniu że zaopiekujesz się moimi maluszkami. Będę bardzo wdzięczna. A na zakupy to świętach to chyba będzie odpowiednia pora. Bylinki ładnie ruszyły i już będzie widać co się kupuje.
Rozumiem że lista zakupów już gotowa?
Pozdrawiam Aniu
anka_ 20:29, 07 kwi 2017

Joanno lista zakupów gotowa tylko portfel pusty mus znaleźć jakiegoś sponsora.

Wracając jeszcze na chwilę do Toszkowego ogrodu pokarzę wam czosnki mutanty. Takich to jeszcze nie widziałam. Kijek bambusowy obok dla porównania.

Lawenda po strzyżeniu na jeżyka odbija.

Parasole...

i kulki...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 20:32, 07 kwi 2017

Wiosna u Iwonki zdecydowanie bardziej zaawansowana niż u mnie

anka_ 20:35, 07 kwi 2017

Wracając w moje skromne progi

anka_ 20:35, 07 kwi 2017

Kiedyś nie lubiłam niebieskiego... Ale ten cudowny, głęboki błękit cebulicy mnie zachwyca. Muszę porozsadzać.

jolanka 20:40, 07 kwi 2017

Pikne foty
anka_ 20:42, 07 kwi 2017

"Szpaki są ptakami wędrownymi. Na czas swojej wędrówki mogą łączyć się w potężne stada, przypominające szybko przemieszczającą się, czarną chmurę."

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies