Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

07_Rene 10:40, 14 kwi 2017

Aniu, cudownie to uchwyciłaś

anka_ napisał(a)
Azalie super, choć zdjęcia nie oddają w pełni ich uroku. A krokusiki cieszą, oj cieszą. Bo jakoś wszystko inne w tyle...

W blokach startowych...

Takich stworów to też u mnie dostatek... Zlewają się z suchymi łąkami i tylko po tych białych dupkach widać że są

Bażyna mówisz... hm... musiałam spytać wujka Google, bo pierwsze słyszę
anka_ 00:48, 16 kwi 2017

Mira104 napisał(a)
Ładne foty, dzięcioł no taki gość, też bym chciała u siebie Ty się ciesz Anka, że u Ciebie sadzą lasy, bo u mnie to drzewa lecą na potęgę. Mój syn zaczął studiować leśnictwo, a tu za chwilę drzewa, to w książkach będzie można pooglądać
Miro masz rację, jakieś dziwne czasy nastały. Dzieciaki drzewa czy zwierzęta na obrazkach będą oglądać.

Milka napisał(a)

Super gość i ujęcie raz tylko u siebie widziałam
Murek ładnie zrobiony, dzieje się
Irenko witam cię serdecznie. Dzięcioły u mnie są dość często, ale takiego małego to pierwszy raz też widziałam. Ale mam nadzieję, że nie ostatni. Murek zrobiony, rośliny posadzone... teraz tylko trzeba poczekać aż będzie coś z tego widać. Ale idzie do przodu.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 01:00, 16 kwi 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Śliczna ta cebulica. Najbardziej jednak zazdroszczę dzięcioła. W życiu nie widziałam żywego.
Wiesz Haniu, ja cebulicy nie doceniałam długo. Dostałam przez przypadek razem z bluszczem. Teraz jestem nią zachwycona, kolorem, długością kwitnienia. Na szczęście sieje się jak dziewczyny wyżej pisały- już namierzyłam wkoło szczypior. Różne dzięcioły są częstym gościem u mnie, choć takiego maluszka widziałam pierwszy raz.

07_Rene napisał(a)
Aniu, cudownie to uchwyciłaś
Takich stworów to też u mnie dostatek... Zlewają się z suchymi łąkami i tylko po tych białych dupkach widać że są

Bażyna mówisz... hm... musiałam spytać wujka Google, bo pierwsze słyszę

Cieszę się Renatko, że mimo obowiązków z dziaciaczkami znalazłaś czas żeby do mnie zajrzeć. Stworki cieszą, na szczęście za siatką. U mnie się sprawdziło ogrodzenie. Kawałeczek tylko muszę dołożyć, bo psisko sąsiada mi wchodzi. A wy grodziliście?
Bażyna jest super na kwaśną. Piękna, bezproblemowa, nie daje szansy chwastom. Same zalety.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 01:29, 16 kwi 2017

Kochani, życzę Wam, aby te Święta Wielkiej Nocy wniosły do waszych serc wiosenną radość i świeżość, pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieje.
Mirka 17:55, 17 kwi 2017

Aniu odpowiedziałam u siebie o cisach
victoriagos 22:14, 17 kwi 2017

cebulica śliczna
sieje się - ale siewki kwitną dopiero za 3-4 lata - dla cierpliwych
Anabell 23:18, 17 kwi 2017

Aniu - mróz nie wyrządził żadnej szkody?
Bogdzia 20:59, 18 kwi 2017

anka_ napisał(a)
I jeszcze takiego gościa miałam

Dzięciołek czy dzięcioł średni?... hm... dla mnie zagadka

Dzięciołek jest wielkosci wróbla , malutki , to nie on.
Bogdzia 21:06, 18 kwi 2017

Aniu sporo pięknych zdjęc fauny zrobiłas, piękne.
anka_ 21:19, 18 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Dzięciołek jest wielkosci wróbla , malutki , to nie on.
Bożenko on był wielkości małego gołębia. Jeszcze takiego u mnie nie było.

Bogdzia napisał(a)
Aniu sporo pięknych zdjęc fauny zrobiłas, piękne.
Bardzo dziękuję
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies