Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 21:21, 18 kwi 2017

Anabell napisał(a)
Aniu - mróz nie wyrządził żadnej szkody?
Z grubsza patrząc to bez szkód. Poza drzewkami owocowymi- bo tu pewnie część dostała. Haniu jak patrzę na straty jakie mróz poczynił w ogrodach, to cieszę się że wiosna u mnie tak mało zaawansowana.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 21:27, 18 kwi 2017

Mirka napisał(a)
Aniu odpowiedziałam u siebie o cisach

Mirko dziekuję

victoriagos napisał(a)
cebulica śliczna
sieje się - ale siewki kwitną dopiero za 3-4 lata - dla cierpliwych

Victoriagos (Victoria czy Gosia?) witaj u mnie. Jak z tych cierpliwych. Kiedyś sama bym nie uwierzyła w to co piszę. Z cebulek też mam nadzieję, że trochę rozsadzę.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Mala_Mi 22:16, 18 kwi 2017

wieki nie zaglądałam, a tu fiu, fiu..jakie foty i jaki już ogród
AniMa 08:22, 19 kwi 2017

Aniu pokaż Twoje łany runianki....przez to zimnisko, święta zapomniałam Ci napisać, że już posadziłam i wygląda super...
Buziaki zostawiam
anka_ 22:59, 20 kwi 2017

Mala_Mi napisał(a)
wieki nie zaglądałam, a tu fiu, fiu..jakie foty i jaki już ogród
Aniu bardzo się cieszę z twojej wizyty, bo wiem że jesteś bardzo zapracowaną kobietką, ale z tym tekstem o ogrodzie to trochę sarkazm? Albo fotki z Iwonkowego wziełaś za moje... Dobra, nie drążę tematu... Nad stawem zaczyna coś się dziać....

AniMa napisał(a)
Aniu pokaż Twoje łany runianki....przez to zimnisko, święta zapomniałam Ci napisać, że już posadziłam i wygląda super...
Buziaki zostawiam

Aniu nie mam niestety fotek bo nie mam łanu. Pobierając sadzonki skorzystałam z okazji i rozsadziłam resztę, niech się rozrasta. To w zamian może taka fotka, na zielono...

Makusia 23:02, 20 kwi 2017

Rumianka fajna jest- znaczy podoba mnie się niezmiernie
roma2 23:45, 20 kwi 2017

Na zielono ślicznie jest! Derenie o które pytałaś marne. A ja, aż tak zielona ogrodowo nie jestem, więc przygotowałam im co trzeba w zeszłym roku. Chyba nam jednak nie po drodze. Niestety! Wiesz przecież, że na dłuższą metę nie da się walczyć z naturą. Ulegam powoli.
anka_ 00:12, 21 kwi 2017

Makusia napisał(a)
Rumianka fajna jest- znaczy podoba mnie się niezmiernie
Przyznam szczerze, że ja jakąś specjalną miłością do niej nie pałam. Ale jedno jej trzeba przyznać- ładnie zadarnia w cieniu.

roma2 napisał(a)
Na zielono ślicznie jest! Derenie o które pytałaś marne. A ja, aż tak zielona ogrodowo nie jestem, więc przygotowałam im co trzeba w zeszłym roku. Chyba nam jednak nie po drodze. Niestety! Wiesz przecież, że na dłuższą metę nie da się walczyć z naturą. Ulegam powoli.
to zielone to trzmielina, włazi mi skubana na iglaki. A twoje derenie może jeszcze ruszą z kopyta....?
Moje Aurea są na takim etapie

Generalnie wiosna daleko w tyle. Tak wyglądają drzewa (koniec kwietnia- masakra)

anka_ 00:15, 21 kwi 2017

Tylko moi pierzaści zadowoleni, mimo zimnicy. Ale po tylu tygodniach w zamknięciu wreszcie mogą cieszyć się wolnością.

Wiosna, wiosna .... (czy aby na pewno?)

anka_ 00:18, 21 kwi 2017

Moja koreanka w tym roku zgłupiała- idzie masowo w szyszki. Czyżby miało to coś znaczyć...?

Pigwowce zaczynają nieśmiało

Nawet kamczacka spóźniona mocno

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies